Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Kúpa ojazdeného auta

kiara444

Ak chcete brat z bazaru, tak si to dajte pozriet mechanikom, viem napriklad z osobnej skusenosti, ze Darex s tymto nema problem a maju vraj tie auta na takej urovni, ze sa toho neboja, rovnako myslim, ze maju zazmluvneneho Autoporadcu. My sme raz chceli kupit auto a dali sancu aj prevadzke AAA, zo zilinskej pobocky pri vodnom diele, no tu to bol zas opak, arogantne spravanie, dlhe cakacky a ked sme spomenuli technika tak koniec reci :D Teda nieco na tych diskusiach na internete na ich adresu bude.

Lennyx

ja som tiež baba - absolventka Vysokej školy a domov jazdím každý týždeň 300 km tam a späť čo je pomerne dosť a na nové auto som nemala i keď som brigádovala naozaj hojne čo to šlo..a tak som si kupila auto cez aaa auto a hoci som našla vela hejterov a podobne ludi so zlymi skusenostami, tak som si povedala ze to iste je aj pri novych autach...a tak som si kupila na splatky opel mokka 2017 cize rok stare male suvcko a ide jak ma :) zatial zan platim len poistku

DzonyDzony

Mna skor hneva, ze musi vznikat taketo sluzby na zaklade toho, ze ludia klamu ako ponebohom pri predaji auta..

supertip

Super tip na kúpu budúceho auta, hlavne pre mamičky a ženy vo všeobecnosti, ktoré sú samé no enchcú byť odrezané bez auta :)

KarolinaBA

Niečo takéto som sa mohla dočítať skôr, my sme zistili u techika po dvoch dňoch ako sme kúpili auto, že tečie olej a bolo treba platiť za nejakú "hlavu". Ani sa nepýtajte koľko to stálo. :/

davidgolias

Tak samozrejme v sluzbe mas jedno auto, ak chces viac, myslim, ze upravuju sluzby.. kazdopadne ak mas auto vo svojom meste, pozri si ho radsej sama prva a ak sa ti bude zdat ok, zavolaj autoporadcu a tam uz to oni tak preklepnu ze sa nie je coho bat.. ak napriklad je auto dalej, pozri aspon podla winka kocku, zazanmy a pod. Ak by tam nieco nesedelo hladaj ine auto, ak sediet bude zase volaja autoporadcu. Vzdy vsak urob prvy krok kontroly aby si nezavolala technika na auto, ktore bude v uplne dezolatnom stave, ktory vies vidiet aj ty.

Lilianka999

Čo sa stane v prípade, keď si vyberiem auto, pôjdeme ho pozrieť a auto bude úplne zlé? Musím vlastne platiť znova ak chccem pozrieť iné? Ďakujem.