Ženy, prekáža Vám ak má muž krivé zuby?

Príspevok v téme: Ženy, prekáža Vám ak má muž krivé zuby?
Hlupak26

Chcel by som vedieť Váš pohľad na to keď má muž krivé zuby, veľmi Vám to prekáža?
Ja mam bohužiaľ krivé zuby, teraz by som si ich aj dal opraviť lenže už mám 26 rokov a všetko vy som si musel platiť sám. Až teraz som na to prišiel že som bol veľký hlupák, že som si to nedal spraviť do 18... bol som vtedy aj niekde na vyšetrení robili mi odtlačok chrupu a tak zhodnotili, že mi musia vytrhnúť 4 zuby, tak som to odmietol pretože som sa bál toho trhania.. ďakujem za odpovede

Jaja2222

Ja mam sivohnede zuby od prirody, mozem si na nich dat aj peroxid a stale budu take a nezanedbavam ich, mam sa teraz zastrelit? :)

patka89

Mne na mužovi krivé zuby až tak nevadia, pokiaľ ako bolo dolu spomenuté niesú žlté, zanedbané, štrbavé. Ja som mala podobný problém, ibaže nielen estetický ale aj funkčný - nosím strojček rok a pol, mám 28 rokov. Tiež som sa ako decko bála ísť k zubárovi, nechcela som v puberte chodiť s kovovým úsmevom. Keď som začala po škole pracovať prvá investícia teda bola zuby. Vybrala som si zafírový - priesvitný strojček na horné zuby a poviem vám kým som sa doširoka neusmiala nikto nevedel že mám strojček. Investícia je to dosť veľká- podľa toho aký strojček si vyberiete, no platí sa všetko po častiach, pri každej kontrole niečo, takže to až tak finančne nepociťujem... môžem ale všetkým odporučiť aby sa nebáli a dali sa na to aj po puberte, výsledok bude určite stáť za to :)... inak keď čakám v čakárni bežne tam chodia aj ľudia po 40tke na strojček :).

zuzi74

Niekto tu napisal, ze ludia si na zaklade zubov urobia o tebe obraz...to mi pride tak prizemne vyjadrenie. Ja si urobim obraz o cloveku v prvom rade podla toho, co ma v hlave a ked tam ma nasr...tak mu ani perletovy biely chrup nepomoze.
Ak mas inak zdrave a ciste zuby a normalne sa s nimi najes, tak neries ziadne trhanie. Nie je nad svoje zuby, to mi ver. Poznam zopar muzov, ktori su fesaci, ale chrup nemaju dokonale rovny a napriek tomu by mi to ako zene nevadilo.

DebilS

Zuby som nikdy u nikoho neriesila. Ani neviem ake mal byvalý zuby a to sa mi furt stazoval ze sú krivé ale kedze mi na zuboch nezalezi tak som sa nedivala.
Ono je milionkrat lepsie mat krivé zuby ale aspon nejaké mat. Co DIVERGENCIA poslala fotky tak tá prvá je hnus to akoby mu hnili ústa.

Andy52555

Tiež práve riešim tento problém. Áno, ak by si si to dal spraviť do 18-stky, tiež by si platil, ale nie vyše 1500eur, ale max 300eur. Moji rodičia to nejako neriešili, tak rozmýšľam, že sa na to odhodlám ja, ale tiež by mi museli vytrhnúť štyri zuby + ma nesmierne odrádza tá suma. Pár mesiacov by som si na to musela určite šetriť a obávam sa toho, že sa mi pokazia zuby alebo sa zase vrátia do pôvodného stavu. Mám krivé len predné dva a predkus, no inak so zubami nemám žiadny problém. Sú čisté, biele nebolia ma, preto neviem, či riskovať.

A k tvojej otázke, až tak si nevšímam, či má muž krivé zuby, pokiaľ to veľmi nekričí. Hlavne aby boli čisté a umyté.

in blossom

Bezchybnost? To je hlupost, nepoznam jedineho cloveka, ktory by bol "dokonaly", to len ludom ebe zo socialnych sieti, kde si kazdu fotku kazdy jeden filtruje a retusuje a ja neviem co. Stalo sa mi napr. ze som spoznala na skoleni jednu babu, mala velmi zvlastnu tvar, az nepeknu istym sposobom a ked si ma pridala na fcb, neverila som vlastnym ociam, uuuuplne ina osoba tam na fotkach, tak neskutocne doupravovana, ze sa na seba ani nepodobala, no kebyze take fotky posle niekomu s kym sa zoznami na nete a potom ju stretne, nebude chapat.
A tak je to so vsetkym, tie umele fotky a na uliciach teda nevidam take preslachtene tvory, ake su na tych socialnych sietach. Ale tak mozno niekto nebude suhlasit so mnou, ja nemam jedinu selfie, mne je to proste smiesne, tato doba :D Sami zombie, stale to cumi do smartfonov (ja ho mam len par mesiacov, lebo sa mi pokazil stary a tento som dostala, ani som ho nechcela), zeny maju nechutne vytetovane obocie cez pol ksichtu a ktosi im navravel, ze je to esteticke. Nie je. Takze problem nie su tvoje krive zuby, problem je najst normalneho cloveka v dnesnej dobe, u oboch pohlavi.
Napr. v Japonsku su krive zuby docela trendom ;-)

Tonislav

Dnešný svet funguje trochu inak, ako to bývalo v časok (aj nedávno) minulých. Dnes je uprednostňovaná akási dokonalosť, bazchybnosť, najmä čo sa týka vzhľadu. Každá jedna chybička krásy ti, žiaľ, strháva množstvo bodov. Kompenzáciou každej chybičky krásy bývajú plné účty.

Hlupak26

Tak myslím si, že zuby mám dosť krivé hlavne tie predné, jednotky sú v pohode dvojky sú už trocha vykrivene a trojky su vykrivene natoľko, že sa prekrývajú s očnými zubami. Mne to osobne nejak neprekáža, kým sa viem normálne s nimi najesť tak mi to nevadí :D, len ma zaujíma názor iných ľudí (hlavne žien) na krivé zuby, ako vnímajú ľudí s krivimi zubami.
Peniaze momentálne nemám zatiaľ nejak nazvyš, študujem na VŠ posledný rok, niečo zarobím z brigád, ale vystačí mi to akurát na internát a stravu a niečo málo sa zvýši.

in blossom

Ako tu bolo pisane, krive zuby nevadia, ale krivy charakter :D Ked su inak ciste, nie zlte ci hnile, tak to vobec nevadi, skor ma viac irituje cigareta v ustach a moze mat super krasne zuby.