Chcel by som vedieť Váš pohľad na to keď má muž krivé zuby, veľmi Vám to prekáža?
Ja mam bohužiaľ krivé zuby, teraz by som si ich aj dal opraviť lenže už mám 26 rokov a všetko vy som si musel platiť sám. Až teraz som na to prišiel že som bol veľký hlupák, že som si to nedal spraviť do 18... bol som vtedy aj niekde na vyšetrení robili mi odtlačok chrupu a tak zhodnotili, že mi musia vytrhnúť 4 zuby, tak som to odmietol pretože som sa bál toho trhania.. ďakujem za odpovede
Ženy, prekáža Vám ak má muž krivé zuby?
Veď si ich nechaj "opraviť", trochu bolesti snáď vydržíš, ale urob to kvôli sebe, aby si sa ty cítil fajn, nie kvôli tomu, že čo si o tebe budú myslieť iní...
ludia su ochotní platiť stovky € za tablety, smartfony, platit drahe paušaly aby mali aj net v mobile, ale zaplatit si opravu zubov je problem...
a ty si myslíš že do 18 by si neplatil? zobud sa...!
jáááááj, aháá, chápem,. platiť by museli tvoji rodičia...!
brat nosil strojček takže mám info, museli platit za strojček, takze tak...
a pokial zarábaš tak tá cena strojčeka nie je nejaka vysoka že by ťa zruinovala,.. pokial nechceš vyzerať ako lúzer a pokial máš možnosť tak si tie zuby daj do poriadku,
je to totiž tvoja vizitka, nepozerajú sa na zuby len ženy ale všeobecne to o tebe dosť vypovedá, ako sa staráš o seba.. ludia si o tebe na základe zubov urobia obraz...
či ženy, alebo predavačky v obchode, alebo zamestnávatel...
Prekaza mi, ak ma krivy charakter, komplexy a pachne mu z ust. Krive zuby si vsimne asi, len zubar, ktory ti cumi do huby.
Tak to by sme museli vidieť že ako veľmi su krivé :-) ale mne osobne to na mužovi určite neprekáža. Hlavne aby nemal zuby príliš žlte, plne kamena alebo proste nejako inak "nechutné" :-)
Môžeš si dať predsa strojček. Dnes si ludia dávajú vyrovnávať zuby aj po štyridsiatke. Krivé zuby nie sú velmi pekné. Zuby sú dôležitým znakom krásy.