Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

na rande mi dosla uplne ina ako som cakall

Príspevok v téme: na rande mi dosla uplne ina ako som cakall
nestastnymatko

caute ludia... mam tyzden po rande z ktorého som velmi sklamany...pisal som si dlsie s jednou babou vsetko sa zdalo byt fajn zacinal som citit nieco viac.... az dokial sme si nedohodli v piatok rande... a ona vyzerala uplne inac ako na fotkách.... mlada baba a ma nadvahu. ja teraz neviem ako jej mam vysvetlit ze som si ju predstavoval uplne inak... keby schudla bola by inak pekna.... len ako jej to slusne povedat?

0vecka

nestastnymatko ak by to bolo naopak tak zenske zvyknu povedat ze nepreskocila iskra, popripade nieco ako: "Co tak to malo byt akoze rande? Sak sme si len vysli von ako kamarati." Inak nechapem preco to tak riesis. Ak s nou nic nechces tak je ti to jedno. Kludne jej povedz ze sa ti proste nepaci a hotovka.

Matusisko_xD

Samozrejme, že vždy išlo o vzhľad a vždy aj pôjde. Jednoducho chlap môže mať tri vysoké školy a môže byť dobrý ako len bude chcieť, ale raz keď nemá sex epil a nepriťahuje ženy, tak môže sa snažiť ako chce. Ženy sú nie žiadnou výnimkou, preto že niekedy sa ženy zachovajú rovnako. Na rande sa porozprávajú niečo možno vypijú a na druhý deň žena už viac nenapíše a ani len neodpíše. Jednoducho tak to je. To, že vzhľad ide na druhé miesto, tak také reči si nechajte, pretože je to hlúposť. Vzhľad je vždy na prvom mieste !

DIVERGENCIA

nnnuuu to áno, ale pokial "má v hlave" tak inteligentný človek si uvedomuje riziká obezity a nedovolí aby sa vyžral na obezitu,.
radšej si váhu udržiava , než sa vypapkať na 100kilo a potom je už problem, lebo aj ked to schudne tak už na koži ostavaju strie, ovisnuta koža čo je finančne nákladne odstraniť lebo sa to dá iba plastikou...

neviem či si mala možnosť vidieť obeznych ludí, či si mala možnisť sa starať o takého človeka, ludí, čo je to ked rozkysnutá prasačka 150 kilová leží v posteli a ty ju máš umyť a ona ti absolutne nepomože, lebo nechce, vieš aká sranda je umyť ju medzi nohami? že sa jej tam pre sadlo nevieš dosťať...???
a koli takýmto vyžratým ked si ešte aj o zdravie prídeš, o chrbticu fakt je to sranda...! takže mne osobne sa tuční hnusia,.. ja sama nie som nejaka modelečka, ALE! starám sa o seba, zdravo sa stravuje, hýbem sa, športujem..

nnnuuu

Divergencia, v prvom rade ide o to, čo má kto v hlave, výzor je až na druhom mieste. Vždy sa treba sám seba opýtať, ale čo mám v hlave?

DIVERGENCIA

mna v prvom rade prekvapuje tvoja hláška že:
"začínal som cítiť niečo viac.." - ty tiež moc chytrý asi nebudeš...
len ste si písali, nevideli ste sa osobne a cítil si "niečo viac"...a potom ste sa stretli a došla studena sprcha a už si cítil "niečo menej", hej?? či ako...?

v druhom rade si nechcem zastávať zakladatela témy ale realita je taká, že na výzore záleží,.. keby to bola nejaka mala chybička krásy,
akou je väčší noštek, odstávajúce ušká, ono by sa to dalo...
ale !!! nadváha to už nie je iba estetický problém, ale hlavne zdravotný, riziko kardiovaskulárnych chorob, tromboza, cukrovka,
ked takáto žena otehotnie a priberie k svojim 100 kilám dalších 20, s vysokou pravdepodobnosťou, aj čo vidím v okolí to už nikdy! nezhodí.. a zas sa zvyšuje riziko ochorení...

mne sa tuční, vyžratí chlapi, ktorí sa o seba nestarajú tiež nepáčia, brucho ako sud, stehniská, riť velká - posledné dve veci su už choré, lebo z hladiska hormonov nie je normálne aby chlapovi sa ukladal tuk do stehien a zadku.. to je vyžrate prasa...

takže zakladatel temy ja ťa chápem...

a nemusíš ju odpinkať že "nič z toho nebude lebo si tučná.."
napíš jej že dobre ste sa porozprávali, možme ostať kamatáti...
mala by pochopiť že nemáš zaujem...

ak by nechápala, tak jej napíš že očakávaš že ked sa stretneš so ženou že budeš cítiť že je tá pravá a pri nej si to necítil...
-znie to celkom Ok..

Tonislav

NaRovinu, váž slová a neútoč hneď na autora ! Skús sa vžiť aj do chalana. Ako by si sa cítila ty, keby ťa muž na zoznámke oklamal podobným spôsobom ? Ženy idú po dokonalosti a keď na mužovi zbadajú nejakú nedokonalosť, tak mu ju bez milosti " šplechnú do tváre" a vybodnú sa naňho s tým, že si od nikoho nepýtajú radu, aké slová majú voliť. Trochu objektívnosti by nezaškodilo.

nnnuuu

Skús nad tým pouvažovať trochu strategicky. Keby bola pani dokonalá, tak by si asi nehľadala niekoho cez internet, či? Samozrejme, že využila internet na to, aby sa ti nemusela hneď ukázať. Najprv sa ťa snažila namotať presne takisto, ako si sa ju snažil namotať aj ty. Skús porozmýšľať aj nad tým, aké mala názory a podobne, či ti vyhovuje aspoň v tomto ohľade, kvôli výzoru by si ju hneď nemal odpísať, či? Na dobrej postave môžete popracovať aj dvaja, môžeš jej pomôcť a tak ďalej. Mám však pocit, že teba to sklamalo na celej čiare, čiže je to zbytočné ďalej komentovať...