caute ludia... mam tyzden po rande z ktorého som velmi sklamany...pisal som si dlsie s jednou babou vsetko sa zdalo byt fajn zacinal som citit nieco viac.... az dokial sme si nedohodli v piatok rande... a ona vyzerala uplne inac ako na fotkách.... mlada baba a ma nadvahu. ja teraz neviem ako jej mam vysvetlit ze som si ju predstavoval uplne inak... keby schudla bola by inak pekna.... len ako jej to slusne povedat?
na rande mi dosla uplne ina ako som cakall
kaslite na cele fitko aj tak pokial nieste sportovec profesional sa nato neskor vykaslete lebo praca a ine dolezitejsie povinnosti.. chudnutie je 80%strava a je to naozaj aj pravda...zelenina, s rozumom aj ovocie ale opatrne lebo obsahuje cukry,ryby,chude maso sem tam si dopriat aj nieco zakazane ale urcite nie nie stale....vynechat biele peciva,pizze, kebaby fast foody a sladkosti zakusky ... cokolady...potom to pojde samo...
Bože brucho máš na tej fotke vtiahnuté takže keď si uvolnená visí ti ako pneumatika. Stehná máš širšie ako ja. Pri tvojej výške si proste vypasená a je fuk či chodíš do fitka, netreba tam len chodiť ale aj makať. Mne je jedno aká si len trpíš sebaklamom, že nie si tlstá a môžeš si to ospravedlňovať koľko len chceš.
phev-a ty svoju vysportovanu,krasnu postavu neukazes? :)) Vsak aby som videla,ako ma vyzerat tip-top postava,ked uz mna kritizujes :))
phev, to je vec nazoru.A do fittnes a plavat+bicykel-chodim pravidelne :))
Podla mna su tlsti ludia v relacii Estremne premeny na Markize ;-)
Bez urážky, ale ty tlstá si. Najhoršie je keď si to ospravedlňuješ typom postavy. Rozhodne s tým bachorom a širokými stehnami niečo rob, lebo si tlstá. A ešte k tej jemne decentnej zahalenej fotke tá šatka ešte ukrýva mnohé veci.
ja nechapem ze tie kila navyse tym babam nevadia..v dnesnej dobe kedy sa da zaplatit si trénera alebo ist aj na tu liposukciu ked si uz nevie dat rady. nehovorim ze zena ma mat 5 kil ale dnesne mlade dievcata fakt tucneju..
Dnesny svet je uz chory :-) Mna odmietol prednedavnom jeden muz (35.r)-len kvoli tomu,ze som tlsta :-)) Ale inak som vraj skvela baba,ale jeho proste tlste zeny nepritahuju :) Pre slovakov som tlsta,cudzincom sa pacim.Potom sa slovaci cuduju,ze mnohe zeny davaju prednost cudzincom..
Ja viem,ze nie som stihla ako prutik a nikdy ani nebudem,no moj typ postavy (4.prsia)-tak tazko budem anorekticka :))
ako normálne sa opýtam, vy ste si vymenili fotky?
ja si myslím, že postavu je možné zmeniť, ale jasné, že ak to bola studená sprcha, chápem...no
na budúce pýtaj fotky, aktuálne, aby si nebol sklamaný :-)
ja zas čo sa muža týka nepotrebujem fitnesáka, skôr charizmu, inteligenciu, a muža ako osobnosť...aj najlepšie telo je málo, pokiaľ nemá hodnoty na mieste
inak neviem aku ma nadvahu ale ak je to nejakych 5kg tak na to by som sa fakt bezproblemov povzniesol. Niekady mam pocit ze ludom drbe z medii a niekedy zasnem co su niektori (muzi ale aj zeny) schopni nazvat ze nadvaha.