Ahojte ak je tu nejaké skúsene dievča ktoré vie ako perfektne chudnúť. Chcem schudnúť asi tak 10kg. Mám 50kg. Budem mat 14 a mám veľké brucho,stehná ,boky všetko. A ako mám za seba povedať dievčatá ktoré sú anorektičky vyzerajú dobre. Lenže ja neviem ako chudnúť zakaždým ako vidím nejaké jedno neodolam a začnem jesť. Budem rada kedy by sme si dávali rady ako chudnúť . Potom poviem aj fb... zatiaľ sa majte .
Ako vydržať nejesť?
Príspevky od tohto používateľa boli zablokované, na základe opakovaného porušovania pravidiel diskusie.
Príspevky od tohto používateľa boli zablokované, na základe opakovaného porušovania pravidiel diskusie.
dobreuz Velmi rozumne pisat o hladovani v temach, ktore citaju adolescentky so sklonom k anorexii, vazne, tlieskam ti... A vobec nemas pravdu, hladovanie z dlhodobeho hladiska nie je v ziadnom pripade zdraviu prospesne, detto, ked organizmus rastie a vyvija sa. Vredy a zapaly zaludka maju mnoho pricin, aj to tvoje spominane hladovanie moze byt jednou z nich.
Chlapce, nemysli si, ze si zhltol vsetku mudrost sveta.. co si tu vsimam tvoje reakcie, tak si riadne nafukany a skoda reci k tebe.. Jediny dovod, preco reagujem je ten, ze siris taketo bludy a tie slecny/mladenci, co si to tu citaju, tomu mozu uverit a zacnu hladovat, lebo si precitaju, ake je to vraj ...super...
swistica/ maximalny suhlas, vratane tych kolegyn a ludi z okolia co jedia 3x denne...
mne sa osvedcilo jest 5x denne, samozrejme dolezite je aj co...aj vyvazeny pohyb...
nejaky cas som jedla 3x a hned som mala 2-3kg hore, akonahle som sa vratila do rezimu 5x denne kila isli dole bez cvicenia a obmedzovania. Drzim si vahu roky rokuce v podstate +-2kg zima/leto :)
Hned Vam popoisem mojich kolegovcov a vedela by som dat dalscih 10 prikladov....
sedi tu oproti mne kolegyna- ma 162cm cca a 102kg, neranajkuje, da si obed a veceru....neje sladke ani nepije slade vody ani nesladi, chodi dokonca cvicit pravidelne a stale sa stazuje ze nevie schudnut.....nema zdravotny problem.....
sedi mi tu kolega tiez ma okolo 100kg, spomina ranajky.....ide na obed a veceria ked sa mu vrati zena ...cize 3 denne ...cele doobedie aj poobedie tu sedi a nic neje....lamentuje ako mu nejde schudnut napriek cviceniu....treti kolega je tiez ako prasiatko jedava 3x...
Dost pomaha zapisovat si, co za den zjes. A vecer si podciarknes potraviny, ktore nie su zdrave aby si vedela, ze dalsi den sa im mas vyhnut. Casto potom ani nejake keksiky uz nezjes, lebo vies ze ich budes musiet zapisat.
Mne sa veru verzia jedenia len 3xdenne tiez veru nepaci a dobreuz ju pise skoro do kazdej temy o chudnuti. Vsetky kolegyne, ktore sa tak stravuju (kvoli nedostatku casu) su tucne, pretoze tym ze vyhladnu toho potom zjedia viac a hlavne pri tej tretej vecernej porcii je to kriticke. Jasne nazory na zdrave stravovanie sa menia,ale o jedeni 3x denne som fakt nikde necitala - len v prispevkoch od dobreuz.
Autorka temy: mnozstvo porcii kludne nechaj tak ako mas, len sa zameraj na to co jes. Ako prilohu k mäsu si davaj len zeleninu, obmedz pecivo, vynechaj kecup, tatarske omacky, horcicu atd, ak sladkosti tak len kvalitna horka cokolada, dost schudnes ak obmedzis mliecne produkty atd. No a samozrejme dolezity je pohyb.
Dobreuz- pekna somarina. Nerad do temy, do ktorej sa nerozumies. Ked si 5 porcii rozlozi a kaloricky rozpocita, vie prijat tolko kalorii, kolko jej treba, ani viac, ani menej.
Autorka temy a vsetky dievcata, ktore chcete chudnut hladovanim - je to len sposob, ako sa fyzicky a psychicky znicit. Vlastne je to proces pomaleho zomierania. A nie, nebudete tak ani pekne, ako si myslite. Ak sa toto niekomu pozdava, tak smer psycholog, resp. psychiater.
TOTO NENI CELKOM PRAVDA CO TVRDIS, KAZDY TO MA INAK :)