je tu niekto taky,kto schudol v kratkom case,ale odolal jojo efektu a udrzal si svoju vahu dlhsie ako dva tyzdne?
rychlo som schudolno udrzal som sa
Ja som zhodil z 96 na 63 v priebehu 9 mesiacov. 3 roky som to v pohode drzal pod 70, dnes mam 78 a zacina to byt poriadne vidno. Zase s tym musim nieco urobit.....
Ja som schudla 28 kg za rok pred 4 rokmi a doteraz si váhu držím +- 2 kg. Prvé bolo, že som začala externe študovať a pri tom učení som zabúdala na jedlo, no nie na pitný režim. Tím čo neštudujú odporúčam nájsť si záľubu, ktorá im vyplní všetok voľný čas, a tak sa nebudú nudiť a myslieť len na to, že chcú jesť. Lebo, priznajme si, prejedáme sa viac z nudy ako od toho, že sme naozaj hladní
ja sa TI ospravedlnujem,ja viem,ze mas pravdu RNG,to co beriem je 1200mg super guarana
Sophia, neviem kolko tej guarany pouzivas, ale toto je silny extrakt(22% kofein, to je 3x denne 200mg kofeinu)
Semeno guarany obsahuje od 9 do 76 mg kofeinu na gram. Kedze je to tak velky rozptyl, z caju nemusis dostat dostatocny davku alkaloidov.Preto je lepsie brat standardizovane extrakty.
Dostatocna davka je vtedy, ked sa zacnes potit po uziti alkaloidov alebo inych termogeneratorov. Vtedy vies, ze sa tuky spaluju.
nesuhlasim,ze guarana je silny spalovac tukov,mozno len to trosku napomaha,pretoze ju uzivam asi rok a VOBEC som neschudla ani deko !!!!!
Zlozenie Bio CLA 1000 Booster: 1 draze
CLA 450 mg, GTE 125 mg
Xtreme lean supreme, 3 draze:
CLA 500 mg, GTE 300 mg, guarana extrakt 910 mg
Guarana je silny termogenerator=spalovac tukov
Schudnúť naraz veľa nie je zdravé, dobré ani trvalé. Rozumné články o príčinách nadváhy a chudnutí sú na www.lkvb6.sk Ak sa chceš vyhnúť jo-jo efektu musíš chudnúť postupne a dlhodobo celkovou zmenou životného štýlu (úprava stravy, šport).