rychlo som schudolno udrzal som sa

wawa

Milan ďakujem ti krásne za odpoveď. Je super, že človek ako ty prišiel na túto stránku a vlastne poradil všetkým. No nie baby? Doteraz tu nikto nebol taký, čo by takto perfektne všetki zverejnil a ešte aj fotky. Takže určite to skúsim a po mesiaci alebo v priebehu mesiaca dám vedieť. papa

Nena

jajaj stačí mať dobrý stres a kilá idú dole, teda aspoň u mňa to tak bolo. Niekto zo stresu priberá, niekto chudne... Bolo toho na mňa všetkého nejak veľa, musela som sa o veľa vecí starať a tak. Teraz by som zasa potrebovala pribrať.

milan dudas

Wawa da sa to kupit v kazdej lekarni.Stoji to 800 sk.Presny nazov-Bio-CLA Booster.NO zakladom uspechu je upravit si jedalnicek,napr. tak ako som mal aj ja...Vyskusaj to brat minimalne 2 mesiace.Nemas zac :-) Ahoj

wawa

Milanko prosím ťa a tie CLA lieky sa dajú zohnať v každej lekárni? A koľko asi stoja? A napíš mi prosím ťa aj ich presný názov!!! Diki moc, papa

Nena

Milan-všetká česť! Teraz som si pozerala tú stránku. Chudnutie ti pomohlo k dobrej veci. Len tak ďalej, držím palce v kariére.

Nena

A čo je krátky čas? Ja som bez toho aby som chcela schudla za rok 19 kíl, konečne som pribrala aspoň 2 a potrebovala by som ešte aspoň 5. Jojo efekt sa teda nedostavil ale toto moje schudnutie neprajem nikomu. Inak som nikdy žiadnu diétu nedržala.