Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Ako žiť bez antidepresiv ?

Príspevok v téme: Ako žiť bez antidepresiv ?
Angie0000

Ahojte, poprosim o radu, urcite vela z vas mate skusenosti s antidepresivami a pod.liekmi
Pred casom som uplne odstavila lieky, okrem frontinu na uzkosti.. Bolo mi zle uz z tych vsetkych ad kt.som vystriedala
No po mesiaci bez liekov mi je este horsie ako na zaciatku liecby. Som upadla do este vacsej depresie, o uzkostiach ani nehovorim, som strasne zmatena a dezorientovana, toci sa mi hlava, unava brutalna... Zas nemam motivaciu a chut do nicoho..co som aspon pri liekoch ako tak mala. Mam dojem ze mi preplo v hlave...a to presiel mesiac odkedy nemam lieky

Prosim o pomoc co s tym mam robit ? K lekarke idem az o tyzden a neviem co so sebou.. Uvazujem ci zacat zas brat lieky alebo trpiet... Na zaciatku po vysadeni mi bolo fajn, no stupnuje sa to...

Faith Healer

Príspevky od tohto používateľa boli zablokované, na základe opakovaného porušovania pravidiel diskusie.

Weve

Ak ti môžem poradiť, v prvom rade si nasaď znova liečbu. Sama od seba kým nenavštíviš psychiatričku. Pretože depresiu, úzkosti netreba nikdy podceňovať. Aj keď nie každý človek s depresiu to dokáže.
Ja som urobila to isté, zhruba pred mesiacom. (To že som vysadila lieky) ale po dohode s pánom doktorom, že ak by nastala nejaká zmena, žeby som sa mala horšie si mám sama liečbu nadstaviť. Aby sa za ten čas čo sa objednáme k nemu nič nezanedbalo.
A kľudne mi píš na mail.
vbritanakova@gmail.com

Tomas12345

Aky je dovod tvojich depresii ?

Mimochodom zatial si davaj aspon magne b6 , alebo mne velmi dobre zaberal guajacuran len s magne b6 sa to nema kombinovat takze si vyber bud magne alebo guajacuran.

Takisto vyskusaj dychove cvicenia hlboke nadychy dokazu ukludnit, rovnako to dokaze aj studena sprcha zbavit telo stresu a hlavne zamestnat mozog robit daku cinnost a taktiez viera v Boha mne velmi pomohla proti depresiam respektive ich vyliecila :)

Ulvik6ky

Mám podobný problém. Trápilo ma strašné potenie. Pritom antidepresíva mi ani na um nezišli, že sú príčina. Postupné zisťovanie, ktorý konkrétny liek to potenie, nadmerné, fakt neznesiteľné, spôsobuje došlo ku antidepresívam. Po vysadení to zostalo úplne jasné: antidepresíva bola príčina toho potenia v mojom prípade. Teraz však neviem, čo ďalej, lebo jednak je mi super dobre, že sa nepotím - na druhej strane je mi psychicky ťažko. Zle. Čakám, že to prejde. Nechcem meniť lieky, lebo z toho mám hrôzu.