rozchod-byvanie

Príspevok v téme: rozchod-byvanie
premyslam

ahojte,

asi to len potrebujem dostat zo seba von...rozisiel sa so mnou,lebo to proste neklapalo, ale poprosil ma ci moze u mna est edva tyzdne byvat, kym sa mu neuvolni jeho byt. Dovolila som to a teraz to lutujem, nezvladam to....ale neviem ho vyhodit, nemam na to srdce.Snazili sme sa rozist v dobrom, snazime sa jeden druhemu vyhybat, ale ide mi srdce puknut.

adelaida

si robis teraz prdel, ze? tak by som ho kopla do rite z bytu ze az... vydrb mu vsetky veci z okna, ked tam nebude, vymen zamok a nech si ide kade lahsie chuj sprosty...

Premyslam

Tak s rodičmi nemá dobre vzťahy a sú rozvedení a bývajú ďaleko a ku kamarátom možno mohol ísť ,ale asi mu bolo jednoduchšie zostať u mna keďže vedel ,že ta krava nemá aj tak gule na to,aby ma poslala preč skôr ako plánujem a asi mal pravdu

WHlSPER

len aby po 2 tyzdnoch ti nepovedal že ešte dalsie 2 tyzdne.. atd..
to akoze nemal kam ist? k rodičom? ku kamošovi?

Premyslam

Premyslam ,že ho pošlem preč ,lebo ja to nedávam toto.... ja keby som sa s niekym rozišla tak odídem hneď ani sa nepytam či môžem zostať ...dobre vedela,že som neni svina a nechám ho tam. Tak či onak verím v lepšie zajtrajšky a ďakujem za podporu :-)

sara5642

Chcem svedčiť o tom, ako som sa dostala späť po priateľskej priateľke, boli sme spolu 3 roky, nedávno som zistil, že moja priateľka má vzťah s iným chlapcom, keď som sa s ňou postavil, viedla to k hádkam a ona konečne zlomila so mnou, som sa snažil všetko, čo som mohol dostať ju späť, ale všetko bez úspechu, kým som nevidel post v a. vzťahové fórum o kúzelníkovi, ktorý pomáha ľuďom získať späť svoju stratenú lásku skrze kúzlo, najskôr som pochyboval, ale rozhodol som sa to vyskúšať, keď som kontaktoval toto kúzlo prostredníctvom svojho e-mailu, pomohol mi obsadiť re-union kúzlo a moje dievča priateľ opustil chlapec a vrátil sa mi do 3 dní, sme šťastne spolu znova. Kontaktujte túto skvelú kúzelnú kariéru pre váš vzťah, manželstvo a ďalšie problémy jeho prostredníctvom E-mailu: DROGUDUTEMPLE@AOL.COM, ďakujem moc DR OGUDU

Wolfica

no tak z jeho strany to uz nieje laska, a mozno ani nebola. Ved by sa mal zbalit sam a odist a nie este u teba ostat byvat, ked uz sa s tebou rozisiel. Moj ex ked takto chvilu u mna este fungoval tak mi to trhalo srdce, no potom som pozbierala vsetku silu a poslala ho sama prec, lebo dovtedy som len klamala samu seba, ze nema kam ist (vzdy je nejake riesenie), ze ma mozno este miluje, ze mozno to dame este dokopy... :D ked sa pobalil a odisiel popravde sa mi ulavilo, bolelo to ale urcite menej ako byvat spolu ked vies ze z jeho strany tam je uz len chlad alebo nejaka falosna hra. aj ked ta nepoznam ale urcite na teba budem mysliet a drzat palce aby si to zvladala co najlepsie

Premyslam

Ďakujem :-) viem to zhodnotiť reálne ,aj keď to bolí. Je to sila inak, človek ktorého milujete Vás opustí ešte sa vás snažiť využiť ...je to ťažké zvládať to,pozerať sa na to každý deň ako vás ma na háku....snáď sa mi uľaví ,keď odíde

Wolfica

Ci ho tak strasne milujes ci nie. on to skoncil. Tak mu nerob ziadne vyhody, tym si ho spat neziskas. Sprav za tym hrubu ciaru, hore hlavu a zacni zit pre seba, davaj seba na prve miesto a rob veci tak aby boli najlepsie pre teba, nieje to sebectvo, len zdrava sebalaska

Wolfica

ale no... niekedy treba byt aj svina. nech sa chlapec zriadi sam a nebud hlupa aby si utekala zo svojho bytu. Bud tych par dni nejako prezijes alebo ho posli prec. Ved keby si ty sama odisla zo svojho a jeho tam nechala tak, no ved odpovedz si sama... on by sa len potesil a pomyslel si aka si sprosta... bez urazky.. Zmena je vzdy fajn, len sa jej neboj. Problem je v tom ze vzdy si myslime ze nieco nove nam neprinesie nic lepsie. Ale vacsinou to byva naopak. Zmeny su v nasom zivote potrebne aby sme sa posuvali, tak hlavu hore dievca