Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

rozchod-byvanie

Príspevok v téme: rozchod-byvanie
premyslam

ahojte,

asi to len potrebujem dostat zo seba von...rozisiel sa so mnou,lebo to proste neklapalo, ale poprosil ma ci moze u mna est edva tyzdne byvat, kym sa mu neuvolni jeho byt. Dovolila som to a teraz to lutujem, nezvladam to....ale neviem ho vyhodit, nemam na to srdce.Snazili sme sa rozist v dobrom, snazime sa jeden druhemu vyhybat, ale ide mi srdce puknut.

Premyslam

Ublizujem ,môžem ísť aj ku kamoške,len takisto som vo svojom vlastnom byte a musím ísť ku kamarátke ,asi on by mal ísť ku kamosovi....ale premýšľam nad tým,že pre pokoj v mojej duši pôjdem. Po 8 rokoch v jednej firme mením aj prácu a v pondelok nastupujem do novej a mám strašne stavy.

kvader

ublizujes si!!! uz ho nechaj nech to dobýva, nebud svina, tie dva tyzdne vydrzis dajak, ale ja na tvojom mieste by som na dva tyzdne isiel ku kamoske...

premyslam

je to dost pravdepodobne ,ze ma este chce rychlo vyuzit , keby som bola taka svina vyhodim ho hned, ale to mi nejak svedomie nedovoli, tak preckavam aj ked je to este len 5 dni a neviem fungovat....a co to bude o dalsich 5 dni a co to bude ked sa bude uz naozaj balit :-( neviem si to predstavit

Wolfica

Zažila som niečo podobné, neboj tie dva týždne vydržíš a časom sa na tom len pousmejes, aj keď dostáva sa z toho ťažko. A to že si súhlasila aby bol ešte u teba, mi príde z jeho strany ako využiť ťa ešte kým môže. Ty ho miluješ on teba nie, aj keď si to možno myslíš. Určite mal možnosť ísť bývať aj niekam inam, tiež som to takto riešila pred nejakým časom, no získala som po rozchode sebaúctu tak teraz by som už na také niečo nepristúpila, láska nelaska, odtiaľ potiaľ.