Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Aký je Váš názor?

Príspevok v téme: Aký je Váš názor?
Mrj356

Dobrý večer, tento príspevok nie je písaný preto aby mal niekoho uraziť alebo zosmiešniť. Som mladá baba a za svoj život som na počudovanie stretla veľa chalanov a mužov s približne rovnakou povahou, vyhýbajú sa ženám, neradi s nimi nadväzujú rozhovory prípadne s nimi prehodia 1-2 slová ,a nevšímajú si celkovo iné ženy. Najprv some so myslela, že ide o homosexualitu alebo že majú iné záväzky ale nie je to pravda. (samozrejme že by som nešla po zadanom) Viem to z vlastnej skúsenosti, keďže som chvíľkovo poznala podobný tip muža/chalana. A moja otázka už podľa nadpisu znie, aký máte na to názor? Stretli ste už niekedy niekoho podobného? Aké s tým máte skúsenosti? Kľudne sa rozpíšte.
ps:nie kvôli tomu že by som po niekom prahla, pýtam sa čisto len zo zvedavosti.Ďakujem

trp

Nemiesal by som prirodu a ludi. Tam to funguje tak, ze samica v ruji prilaka samca, ten vyskoci spoza krikov , ponadrapuje ju a zase odbehne do lesa . A ta samica ho uz ani neuvidi. U ludi to funguje, alebo malo by fungovat trochu inac.

sadza

Hawer,

a to akoze preco by sa mali muzi bat zien? Si robis srandu. To ze niekoho zeny nezaujimaju a nema na ne cas, alebo naladu, alebo o ne jednoducho nema zaujem, neznamena , ze sa ich boji. Ty uz si ako Whisper. Ta zas za vsetkym vidi malych vtakov.

Man8956

Tak ako už tu bolo napísané. Je to proste príroda. Samičky si vyberajú len tých najlepších samcov a títo samci očividne narazili na odmietanie a výsmech od samičiek, preto sa na to vykašľali a zmierili sa s tým, že sa nerozmnožia... preto pre nich nemá zmysel nadväzovať kontakty a snažiť sa pretiahnuť každú, ktorú stretnú....

Nechápem prečo ti to vadí? Je to len ich vec, aj keby boli teplí, tak neviem čo na tom riešiš a prečo ťa zaujíma názor druhých?? Aký názor na to mať?

Veď tam vonku sú milióny pekných 180 centimetrových testosterónom nabitých idiotov, ktorí by ťa chceli je**ať od rána do večera. tak neviem čo ti vadí na chlapoch, ktorí sa rozmnožovať nechcú. určite na to majú svoje dôvody a odmietanie zo strany žien je podľa mňa hlavný dôvod prečo sa títo muži vzdali

ja to tiež vzdám, nechcem deti rodinu, ženu... nie preto že by som nejakú nemohol mať, ale preto, že aj tak by sa to skončilo a ja nechcem platiť alimenty a dojebať si život :) som jeden z mála chlapov, ktorí okrem penisu ešte používajú na myslenie aj mozog ;)

Tonislav

A dnešné ženy sú čo ? Namyslené a arogantné pipky, ktoré si myslia, že sú nadradené nad mužmi, a to len preto, že vypadajú sotva priemerne.

hawer

Dnesni muzi sa boja zien, to je cele, bojq sa zenu oslovit, pozvat niekam, balit lebo sa boja odmietnutia a tym aj hanby,
Dnesni muzi su poseri ktore sa chodia po sklamani vyplakavat a nadavat na zeny na socialne siete ako fb a pod.
Potom na vine je ich pycha a povysenost ze su nieco extra a to posobi na zeny odpudzujuco

ZZZC6

Niekto napisal tu na forum: "sex v prirode je len vtedy ked chce ona. A ona chce len vtedy ked ma ruju, inak sa samec moze aj na hlavu postavit a nezasexuje si. A aj ked ma ruju ona si vybera neda kazdemu, vyberie si toho najsilnejsieho a najkvalitnejsieho samca. Cize ak by to bolo podobne aj u ludi vselijaki beta samci by si nezasexovali nikdy. Samica si vzdy vybera len toho najkvalitnejsieho samca aby mala silne a zdrave potomstvo. V prirode je mnozstvo samcov ktori nikdy nebudu mat potomstvo a ani sex."

Zrejme aj tento problem bude suvisiet s prirodou. V prirode platia prirodne zakony...takisto...

Srnec200

Kedze patrim k takym muzom tak za mna hovorim ze je to zo skusenosti. Zo zlej skusenosti zo zenami. Nezaujem a vysmech zo strany zien v minulosti sposobili to zena teraz u mna dostane len to o co ziada (a to su tie odpovede na otazky), nic viac nic menej. Ziadny kamaratsky rozhovor ci naznak zaujmu.