Dobrý večer, tento príspevok nie je písaný preto aby mal niekoho uraziť alebo zosmiešniť. Som mladá baba a za svoj život som na počudovanie stretla veľa chalanov a mužov s približne rovnakou povahou, vyhýbajú sa ženám, neradi s nimi nadväzujú rozhovory prípadne s nimi prehodia 1-2 slová ,a nevšímajú si celkovo iné ženy. Najprv some so myslela, že ide o homosexualitu alebo že majú iné záväzky ale nie je to pravda. (samozrejme že by som nešla po zadanom) Viem to z vlastnej skúsenosti, keďže som chvíľkovo poznala podobný tip muža/chalana. A moja otázka už podľa nadpisu znie, aký máte na to názor? Stretli ste už niekedy niekoho podobného? Aké s tým máte skúsenosti? Kľudne sa rozpíšte.
ps:nie kvôli tomu že by som po niekom prahla, pýtam sa čisto len zo zvedavosti.Ďakujem
Aký je Váš názor?
podobne som si vsimla. vsak treba zobrat do uvahy aj to, ze to spravanie je take len vtedy, ked si tam ty. ty nemozes vediet ako sa spravaju inokedy, napriklad vtedy, ked si neni pritomna...celkovo je toto velka zahada, skutocne velka zahada.
U takých mužov by som si dávala pozor.Aj moja mama nato doplatila keď bola tiež ešte len mladá baba ;) .Nemusí to samozrejme znamenať nič, ale môže to byť nejaký psychický problém. Nevm... Drž sa
pochopil ženy
ten chlap má nejaký problém, preto sa ženám vyhýba,
poznám takeho jedneho a ten má problem tam dole že sa mu nepostaví , je to dobre vyzerajuci chlap 38ročny a nie je schopny pravdepodobne to riešiť s lekárom, asi koli tomu že sa za to hanbí...
pritom na to su lieky ktore by mu pomohli a mohol by viesť plnohodnotny život..
Hneď ti aj odpisem keď som už tu. Myslím si ,že som tú jednu časť pomotala keďže sa mi nechcelo písať text dlhý od vrchu po spodok. ,,Baby si nevšímal všimla som si to viac krát, a jediné slová ktoré kedy s babou prehodil boli odpovede na ich otázky.Dúfam že to je to čo som tam poplietla. Ak to nie je to tak potom prepáč ale som stratená v tvojom odkaze :D
Buď ťa nechápem správne alebo .Na to čo si napísala sa nedá odpovedať!Akože muži "niektorý" sú taký že prehodia len 1-2 slová zo ženou a navyše iné si ani velmi nevșímajú?To je za blbosť alebo len tvoj skreslený pohľad! ................takýto je asi (censored) alebo úchyl čo sa skrýva za maskou.Každému chlapovi nadelila príroda testosterón.,,,,ak je zdravý.Tento testosterón robí z chlapa CHLAPA.Tomu sa podriaduje celé jeho správanie od funkcie na pohl.orgány(z každým to lomcuje)preto kazda debata skončí niekde okolo sexu.Ďalej súťaživosť jeden pred druhým zapôsobiť na ženské pokolenie.Dravosť a vynaliezavosť mať moc peniaze (lásku)sex vsetko je to testosterón.Tlačiť kaleráby do hlavy babám za účelom ukojenia svojho pudu.A že 1-2slová ano poď pichať to sú dve.Potom už nepočúvaš!Nehnevajsa nechcel som ta uraziť ale nasrala si ma že jedno dve sková a druhé ho nezaujímajú .....kareláby .