Ahojte.
Chcel by som sa spýtať hlavne báb v mojom veku a nižšie, že ako by reagovali na chalana, ktorý by sa im zapáčil a chceli by s ním vzťah, a bol by vo veku ako ja, čiže 25 a vyššie a by sa im zdôveril s tým, že ešte nezažil žiaden dlhodobo trvajúci vážny vzťah a nemal by žiadnu sexuálnu skúsenosť?
Ďakujem za reakcie.
Otázka skôr pre baby od chalana
Normalne..., co je natom ze si nemal vztah?
Robite vedu zo vsetkeho ako stare baby na trhu...
Si clovek z masa a kosti?...si!
Tak co riesis?
Aspon nehrozi u teba riziko ze mas pohl. prenosnu chorobu ako ti kurevnici co striedaju babu za babou alebo navstevuju bordeli.
Myslim si,ze dievca ,ktore ta ma fakt rada to nebude riesit... ved praveze je to zlate a take netypicke na tuto dobu :) idealne by bolo najst si dievca, ktore je na tom rovnako, ziaden vztah a ziadne skusenosti, aspon by ste sa mohli spolu ucit :)
Vieš, správna bude tá, ktorej to budeš môcť bez problémov povedať a mimochodom, niet nad krásu opakovaného milovania sa po stýkrát alebo tisícikrát s tou istou osobou. To jednorazoví páni len tak ľahko nezažijú. ;) Taká skúsenosť je pre vyvolených...
že je to vzácnosť a je to pekné
Sofia766665 - Tak ja keby som nemusel, tak by som jej to ani nechcel povedať. Ale tak vieš aká je doba a môj vek je už vyšší (25), aby si o mne myslela, že by som mohol byť panic. Nie je to veľmi obvyklé. Náhodou to bude ešte z tých dievčat, čo by si zakladala dosť aj na sexe a z môjho prvého sexu mi skôr spraví veľké sklamanie a horor s pošramoteným sebavedomím. :/
Kikirik - No pokiaľ ide o mňa, tak ti môžem povedať, že ja nie som taký typ, že by som to potom na to, to chcel doháňať a zraňovať celkovo babu, ktorá by ma ľúbila a aj ja ju. Nie, to by som jej nechcel spraviť a ani by som jej to nespravil. Dúfam, že inak tá moja baba bude mať podobné zmýšľanie a bude za to rada so mnou. Svedčí o tom aj to, že ja som ten sex kamarátsky mať mohol, ale ja som typ človeka, ktorý dokáže mať silné city k babe a preto som to odmietol, lebo by som sa sklamal, že by ma ona nemilovala už. Proste, jednoducho povedané: Nie som ten typ hajzla, čo kláti piate cez deviate a pritom by zraňoval babu rad za radom. :)
poniklec- však o to ide podľa mňa, aby si si vyberal sebe podobnú, prípadne s čo najmenším počtov ex, bývalých, milencov....
hjdkffkf - No život je nevyspytateľný a nikto nikdy dopredu nevie, čo mu do cesty príde. A u mňa sú tiež tieto obavy v tomto na mieste, pretože ani ja dopredu neviem aká bude, akým bude žiť životom, či bude povahovo podobná mne, aká bude jej reakcia na môj nevzťahový život, na moje zlozvyky ktoré som nadobudol z dlhej samoty a aj na neskúsenosť v sexe, lebo pochybujem, že by som jej mohol zahrať uveriteľné číslo nepanica, ak by som jej to nepovedal a tajil.
Ja by som praveze chcela LEN panica. To by ma chalan musek velmi velmi zaujat aby ma dostal nepanic. Ved je uzasne ze nepatris medzi tych co hladaju chvilkove stastie na jednu noc a vzdy s inou. Pre mna su takito chalani vzacni a uzasni. Zial takych malokde stretnem ak vobec. A btw nemusis predsa hovorit svojej babe ze si panic. Jednoducho to neries, poverz ze si mal vztah a hotovo. :)
Ja mam 31 a som na tom podobne :-/