Ahojte.
Chcel by som sa spýtať hlavne báb v mojom veku a nižšie, že ako by reagovali na chalana, ktorý by sa im zapáčil a chceli by s ním vzťah, a bol by vo veku ako ja, čiže 25 a vyššie a by sa im zdôveril s tým, že ešte nezažil žiaden dlhodobo trvajúci vážny vzťah a nemal by žiadnu sexuálnu skúsenosť?
Ďakujem za reakcie.
Otázka skôr pre baby od chalana
Vadit by mi to nevadilo ale uprimne si povedzme asi zo zaciatku to v sexe nebude nic extra pokial teda nie si fakt talent tak to aspon tej babe povedz aby ta neodkopla ze si mizerny v posteli ano aj take su. Mna by skor trapilo to, ze ci by si vydrzal s jednou ci by ta casom nenapadlo skusat ine kedze si vlastne nic nezazil.
Ja mám 22 a som na tom rovnako ako ty. Mne by to nevadilo, práve naopak. Ale uvedomujem si, že v našom veku má už väčšina viac skúseností ako my. Chápem, že sa nad tým tí skúsenejší pozastavia, ale ak by ťa nejaká baba odmietla kvôli tomu, tak fakt nestojí za to.
poniklec- to záleží od konkrétnej osoby. keď budeš hľadať nejakú čo od 15 rokov súloží na diskotékach, tak jej to bude samozrejme divné. tam sa ani nič iné nedá čakať. ale keď nájdeš nejakú slušnú, tak v pohode si myslím. ja napr mám ešte trochu viac rokov a som na tom podobne, lenže ja si nikoho nehľadám, ja som maximálne spokojná tak ako som. :-) a kebyže si teoreticky hľadám nejaký vzťah, tak určite by som nechcela voľajakého trtkača arogantného, ako sú väčšina dnešných mužov
Bolo by to asi trochu zvláštne ale prečo by to sakra malo niekomu vadiť? Neviem z kade si to nabral, že by to malo nejakej vadiť.
Vie mi tu niekto poradiť či ešte dokážem nájsť takú babu, ktorej by to neprekážalo v dnešnej dobe?