Navždy spolu ?

Príspevok v téme: Navždy spolu ?
asjkge

Zdravím,mám 14 rokov a s frajerkou sme spolu už vyše 4 mesiace,možno si pomyslíte že je to tipický mladý vzťah v ktorom sa podvadzaju navzajom a sa nevážia ale nieje to tak...Strašne sa máme radi a odkedy sme spolu každý deň keď môžme tak sme vonku...Ja som zaňu bojoval 10 mesiacov a tých 10 mesiacov ma brala len ako kamaráta ale nakoniec sa to zmenilo začo som veľmi rád..od ostatných dievčat sa mi hnusí a ich ignorujem,inú mať nechcem a chcem sňou byť navždy...a chcem sa spýtať či si stým nepokazíme vzťah keď stále keď sme vonku sme len na jednom mieste a stale sa bozkáváme ? Že by nás to unudilo alebo niečo podobne....Vážne premňa znamená všetko a nechcem ju nikdy stratiť...Ďakujem

NaRovinu

Hoci to je krásne, nech vám to vydrží, držím palce, ale nikdy nevieš, čo sa udeje. Síce hovoríš, že ťa iné dievčatá nezaujímajú, môže sa stať, že do tvojho života príde nová, do ktorej sa zamiluješ. Alebo do jej života príde niekto nový, do ktorého sa zamiluje ona. Neprajem vám to, ale nikdy nevieš.

V každom prípade vám držím palce. A ako to tu už niekto spomenul, chodievajte do kina, na pizzu, na horúcu čokoládu... Možností je veľa, aj keď nie ste dospelí. Ešte raz, držím vám palce.

Sevrin

Nerieš to, či budete navždy spolu, ste obaja ešte veľmi mladí a za 2-3 roky sa na veľa vecí budete pozerať úplne inak. Pokým vám to klape, tak si to chodenie užívajte.

pomocnica

Hannah xy+debilS- ďakujem a presne tak úplne súhlasím s debilom no. :D sorry. Prezývku máš takú. Nie každý je na gramatiku a vidno, že to je rozumný chlapec. ;-* ;-)
A Hannah presne, inak krásne, že vám drží tento vzťah, len tak ďalej. Aj rodičia veľmi pekne.

DebilS

Suhlasim s pomocnicou. Jej rady sú vždy dobré.
Kycera, zakladatel je asi matematický typ, a tí moc gramatiku nevedia ani v 20, bohuzial pisem si s takymi :D /hlavne programátori/

Hannah xy

Prepac kycera ale pomocnica ma pravdu.
Vsetci robite zo 14 rocnych ..zasranov...ale halo aj oni maju city a uz je ina doba a aj oni uz inac zmyslaju. Ma pravo na city tak ako kazdy jeden dospely. Nikto mu tu neradi aby spolu vliezli do postele,taktiez ani on na to nenarazal tak preco hned riesit sex? Plusom je,ze je uvedomely a vie,ze maju na to cas. Ja som mala na zakladke spoluziacku ktora prisla o panenstvo v 13 dobrovolne :) :)
Ja mam 19 a so svojim priatelom som tiez od mojich 14 a nemam pocit,ze by sme sa niekam vtedy ponahlali. Boli sme dost uvedomely a verim ze aj tento maldy je taky :) ja mu zo srdca zelak vela stastia ved aj moji rodicia boli spolu od ich 15 a su stastni spolu dodnes :P To len dnes sa vsetci hrame na dospelakov a ako nahle ma niekto menej rokov tak uz je zasran :D som zvedava kedy ste vy mali prvu lasku...hah

pomocnica

Kycera kľud. Moja rada je aká? Nech im to vydrží. Tu radu nebolo treba. Pár sme sa tu vyjadrili. Bozkávanie nie je hriech. Nie je to sex a nie je to ani nejaká sexuálna praktika. Nie je to nič nechutne, skôr niečo pekné, čo dvoch ľudí spája.
Ale prepáč, ak je to také zlé tak mením a :nedotýkaj sa jej, si zasran, choď sa učiť, nemáš právo na žiadne city k inému pohlaviu!!!

Prepána je v puberte, nerobí nič zle. Zakazat mu to nezakážem ani ja ani nikto z nás. Lebo ju má veľmi rád a robiť to chce. Keď chce robiť bude a neradim mu vyspať sa s ňou, ani brat drogy, začať fajčiť, alebo robiť niečo čo by bolo poburujúce. Takže toľko ooo áno som kompletná. Aj keď tomu možno neveríš. Doba je už iná. A áno, ja nie som z tých skorších ročníkov(neviem ako Ty), takže možno mám iný pohľad na nieto veci.
Avšak akceptujem Tvoj názor, ak si myslis, že bozkávanie je akt nevhodny, tak to je Tvoj názor, ja mám svoj, že kým nerobia nič zle, bozkávanie ako také je veľmi pekný a príjemný prejav lásky dvoch ľudí. ❤ Aj v tomto veku.

Kycera

@ Pomocnica,
si kompletná alebo Ti dačo chýba??? Ty si jeho rodič??? Ty budeš znášať následky, ak počúvne Tvoju radu??? NEnavádzaj cudzie DIEŤA, na kt. nie je PSYCHICKY, ani podľa zákona zrelé!!!

@ A Ty, chlapče, sa namiesto bozkávania uč slovenčinu, máš tu MORE CHÝB !!!

pomocnica

Teda vyzerá to tak, že má tiež 14, prípadne je v tejto vekovej kategórii. V tomto veku je to úplne normálne. Aaaa nárok je tu dosť veľký.❤

pomocnica

Súhlasím s Hannah xy.
Si super chalan, páči sa mi tvoj prístup, dievča je určite rada, že ťa má. Dúfam, že ťa tá zamilovanosť neprejde a ani ju. Veľa štastných rokov želám.
Btw na bozkávanie máš právo atď...;-)
Zdokonaľovať sa v ňom treba. Keď sa iba bozkávate, tak meňte miesto, ústa, krk, prípadne telo, ale na to príde postupne. Tiez proste tak ako to býva, hladkanie, skrabkanie, objimanie, chytanie za zadok... nemusíte byť iba na jednom mieste, ale tak aby ste neboli niekde úplne na výslní, lebo nikto na vás civiet pri intímnej chvíľke nemusí. Nech máte svoje súkromie. Želám ešte raz veľa lásky pre krásny párik.❤
Kycera: :D 14, čítať sa oplatí. :D
Pekný deň.