Navždy spolu ?

Príspevok v téme: Navždy spolu ?
asjkge

Zdravím,mám 14 rokov a s frajerkou sme spolu už vyše 4 mesiace,možno si pomyslíte že je to tipický mladý vzťah v ktorom sa podvadzaju navzajom a sa nevážia ale nieje to tak...Strašne sa máme radi a odkedy sme spolu každý deň keď môžme tak sme vonku...Ja som zaňu bojoval 10 mesiacov a tých 10 mesiacov ma brala len ako kamaráta ale nakoniec sa to zmenilo začo som veľmi rád..od ostatných dievčat sa mi hnusí a ich ignorujem,inú mať nechcem a chcem sňou byť navždy...a chcem sa spýtať či si stým nepokazíme vzťah keď stále keď sme vonku sme len na jednom mieste a stale sa bozkáváme ? Že by nás to unudilo alebo niečo podobne....Vážne premňa znamená všetko a nechcem ju nikdy stratiť...Ďakujem

Hannah xy

Jeej, to je krasne. No to ci vam to vydrzi skutocne navzdy je otazne. No predpokladam ze sa chodite prechadzat a podobne. Skuste sem tam kino, pizzu zajst na horucu cokoladu a tak :) je to pekne,ze ju tak lubis no byt spolu kazdy den vztahu tiez neprospieva..viem,ze chcete byt takto spolu no potom vas to moze rychlo prejst. Skuste aj spolu nebyt alebo si urcit iste dni kedy sa budete stretavat. Pises,ze mas 14 tak sa.mozno skuste aj spolu ucit na Monitor a podobne :) rozne aktivity len prospeju