Priateľka sa potrebuje ukazovať na internete a ignoruje ma

Príspevok v téme: Priateľka sa potrebuje ukazovať na internete a ignoruje ma
Damian1

Ahojte,chcel by som sa Vás spýtať či máte skúsenosti s ignorovaním partnerky/priateľky a s tým,že aj keď je zadaná 6 rokov,tak sa chce páčiť iným a robí vždy všetko preto aby som žiarlil. Spoznali sme sa ešte na fb. pred 6 rokmi. Všetko bolo vždy okej,prvý rok sme sa ani nehádali. Postupom času,tak,ako vždy v každom vzťahu prichádzajú na rad hádky. Tak to bolo aj v našom prípade....vždy nejaké banality a pod. No postupom času,ma moja priateľka začínala ignorovať. Nijako som si to neuvedomoval,až raz som sa nad tým zamyslel (už neviem presne čo sa stalo) a začal som si viac všímať práve tú jej ignoráciu. Všímam si to najme teraz. Pred rokom si dala zväčšiť prsia. Vraj kvôli sebe a kvôli tomu ako bude vyzerať v plavkách a samozrejme kvôli mne (aj keď ja som jej povedal že s tým vôbec nesúhlasím) Sú mi nesympatické ženy,čo sa ukazujú všade na fb. instagrame a chvália sa svojimi prsiami. Nikdy na fb. alebo instagram nepridávala fotky s výstrihmi, keďže tam nič nemala. No od zväčšenie sa oblieka tak,že jej tie prsia je vidno,pridáva fotky na fb. a na instagram s prsiami a keď jej poviem že sa mi to nepáči že má frajera a že mi to vadí,tak povie že to je môj problém že ona ich bude pridávať a že ju konečne nemám sledovať čo robí a kde čo pridá lebo jej to ide na nervy a že sa so mnou rozíde. Keď jej nejaký chlapec pošle žiadosť na fb. potvrdí ho so slovami,že noa,veď nám aspoň bude lajkovať fotky. Ja pritom nič také nerobím s dievčatami sa nebavím a nič im ani nelajkujem a vôbec sa so žiadnymi nestretávam. Keď je na fb. neodpisuje mi,nenapíše a keď sa jej spýtam prečo, povie mi,že má len tak zapnutý fb. že ona tam ani nie je alebo vždy nejaká výhovorka. Bol som v lete v zahraničí 2 mesiace zarobiť po ukončení semestra aby som ju mohol zobrať do jej vytúženého New Yorku. Bol to jej sen od malička. Keď som jej to povedal,vôbec žiadna radosť...Pozrela sa na mňa so slovami "do New Yorku?" a nič viac... boli sme tam vrátili sme sa všetko bolo okej. No po 2 dňoch akoby zabudla čo som pre ňu spravil. Vie sa tešiť len chvíľu z niečoho čo bolo a vôbec si neuvedomuje,že som bol 2 mesiace cez leto preč,len preto,aby som ju tam mohol zobrať. Správa sa ku mne vždy rovnako,či sme tam boli alebo nie. Už naozaj neviem čo mám robiť...Som z nej sklamaný. Sme spolu 6 rokov no necítim sa šťastný. Ja robím naozaj všetko preto,aby bola so mnou šťastná,všade s ňou chodím,splnil som jej najväčší sen,chválim ju doma, u nej doma,pred kamarátkami aj vtedy, keď sme sami spolu. No už viac krát mi asi pred pol rokom povedala,že som na ňu až príliš dobrý a teraz som pre ňu žiarlivec nad ktorým rozmýšľala,že sa rozíde. Veľmi mi vadí to,že stále pozerá do zrkadla,že sa stále chce páčiť ostatným,že sa oblieka tak,že jej vidno prsia. Vrcholom bolo,keď išla oproti mne no predo mnou asi 10 metrov išli moji známy. Keď prešla kolo nich,otočila sa za ňou,začali sa chytať za hlavu a ukazovali na prsia. Stretli sme sa,povedal som jej čo som videl a ona absolútne nič,že prečo to riešim,že to riešiť nemám. Prosím Vás o radu alebo o dohovorenie čo mám robiť,pretože tie prsia nám zničili celý vzťah. Rozmýšľam,že sa s ňou po 6 rokoch rozídem.

Kimmy_CA

kafe, ja mám dojem že ty máš už nejakú obsesiu s tou ferihitkou. Predstav si, že aj sú iní ľudia čo môžu mať podobne nefunkčné vzťahy ako čo ona opisovala (tiež som bola jednou z nich), a možno je ich viacej ako sa nazdáš. A keďže toto je fórum o vzťahoch a nepíšu sem (väčšinou) šťastní a spokojní ľudia ale ľudia čo sa pýtajú o radu alebo čo sa trápia, tak tu takých podobných príbehov ako jej môže byť viacej a stále môžu byť autentické.

Minule keď sem písala baba ktorej priateľ doma po sebe neupratoval, tak si jej tiež napísala že je to ferihitka a baba nevedela o kom to rozprávaš a ona normálne s ľuďmi diskutovala a odpovedala im, takže ani ty to vždy neodhadneš správne. Pravdu povediac, neviem ako ostatným, ale mne to neustále upodozrievanie každého druhého čo sem píše že je ferihitka začína byť otravné....

Sevrin

Najlepšie spravíš to, čo robí ona tebe.

Je evidentné, že chce byť stredobodom pozornosti, má narcistickú povahu. Tým, že ťa ignoruje, ti dáva najavo, že si gašparko, ktorý čaká na motúziku, kedy ona nimi začne hýbať.

Preto bude najlepšie ak spravíš to, že ju začne ignorovať, prestaneš si ju všímať, jej narcistická povaha to neznesie. Nechaj ten vzťah ísť do stratena a svoj záujem začni sústrediť inam.

kafe

ty presne takúto priateľku potrebuješ! Aby si sa naučil byť chlap a nie sračka, čo sa nechá využívať.

Inak máš všetky príznaky ferihitky - si s kravou, ktorú ľúbiš ako koňa, nechceš sa rozísť, chceš len aby sa baba inak správala a bojíš sa, že si inú nenájdeš. Čistokrvná ferihitka. Za čiarkou nedávaš medzeru, píšeš z mobilu, štyri bodky namiesto troch... viem, že si dávaš pozor, pekné od teba, ale občas ti to ujde :D

denisaf

autor temy priznaj si to ty ju uz tiez nemilujes len sa bojis hladat si novu lepsiu partnerku ale ver ze cim skor to spravis tym lepsie musis vyjst zo svojej komfortnej zony a istoty co vela ludo robi neskutocny problem preto ostavaju v takých nahovno vztahoch a doseru si cely zivot. Na zemi je skoro 8 miliard ludi a ty sa trasies o kravu co si ta vôbec nevazi ...smutne... tiez som bola ja len ta jedna co sa v poslednom vztahu snazila a je to hrozny pocit.Vela stastia pri hladani novvej baby ver ze to neni nemozne niekoho si najst

pomocnica

Rozid sa s ňou, aby si ďalej neznášal správanie niekoho kto pre teba nie je dosť dobrý. Áno, ty si na ňu bol, aj si príliš dobrý. Teraz budeš možno z časti ľutovať 6 rokov ale po a) nikdy neľutuj to, čo ťa niekedy urobilo šťastným, niečo ti to dalo niečo zobralo, ale AJ DALO. Po b) nebuď s ňou len zo strachu, že si nenájdeš inú. C)teraz ľutujes tých 6 rokov možno, ale chces to trpieť ďalej a ľutovať neskôr 10? Možno ťa už dávno podvádza aké ty si jej dobrý, kto vie aké výhody pre ňu prinášas, čiže komfort u teba a ostatné inde. Nechaj ju. Aby si bol aspoň ty ten, čo sa odhodlal, lebo skôr či neskôr ťa sklame. Inak ona sa nezmení má ťa úplne v pazi! Tak to netrp a neboj nájdeš si inú, keby náhodou hneď nie bude ti lepšie ako s niekým, kto vôbec, aleze vôbec nejaví o váš vzťah záujem a je jej to celé totálne jedno!
Radšej daj sebe čas po rozchode a zabudni, čím skôr tým lepšie. Keď ťa bude prosiť že niee, tak keca, lebo ak povieš no dobree...tak zistis časom, že kecala. A ak povie, čo je možné dosť, že aha...dobre. tak iba na to čakala...
No veľa šťastia. ;-)

WHISPER

si sprostý, ked po tom všetkom, si isiel makať 2mes. aby si zaplatil drahu dovolenku v NY, nejakej namyslenej pipke, čo to nemá v gebuli v poriadku...
mal si si tie peniaze odložiť,.. a zvlášť po tej jej reakcii v štýle "ooch do NY???"

mal si ist na dovolenku sám a na svoje vysnivane miesto...

posli ju do riti...!

flori-gera

jeeej ty si aky super partner (bez ironie).. ja si pripadam presne na tvojom mieste este pred nejakym casom... tiez sa moj pratner zmenil a tou co dava som bola iba ja - brala som ho na dovolenky s tym, ze som ju celu platila, ked som chcela, aby si siel so mnou sadnut, tak som mu musela povedat, ze pozyvam a tak, proste nedajboh na mna minut co i len 1€, ale inde vedel rozhadzovat.. vzdy bolo vsetko prednejsie ako ja... az sa mi tym jeho spravanim postupne zhnusil... takze moja rada, rozid sa s nou radsej skor ako si neskor budes trieskat hlavu o stenu, ze si to neurobil uz skor...

LAXMI

Niekedy si sa jej aj opytal, co by chcela? Lebo vies, sny sa menia a vy muzi niekedy davate vsetko ine, len to, co zeny chcu naozaj, nie. Ak jej davas nahrazky, tak sa necuduj, ze je nespokojna.

Ked das hladnemu napit, stale bude hladny.

hannah xy

chcela si zdvihnúť sebavedomie prsiami... tak sa jej to podarilo..ale asi až príliš...
to ako sa fotí a vyžaduje pozornosť od cudzích chlapov to nezmeníš.. bohužiaľ... podľa všetkého ťa má len tak, lebo si k nej dobrý... no skôr či neskôr ťa podvedie..je to smutné ale je to tak..poznám také prípady
Odíď skôr, ako ťa pošle niekam ona... bude to bolieť troška menej..
Ak chceš môžme si popísať, ja som tiež vo vzťahu stratená :-)

Lollka

Evidentne sa k sebe nehodite. Ona sa chce pacit vsetkym, chce vytrcat z davu, chce aby na nu vsetci cumeli a na nete ju lajkovali. Ty by si zas chcel partnerku co sa nepretrca len vidis ze toto ti ona nesplni, darmo jej to hovoris, neberie na to ohlady. Ja som napr. typ co sa nepretrca a moj priatel mi raz povedal ze prave toto sa mu na mne paci, proste urcite veci ukazujem len jemu. Mne to tiez tak vyhovuje, nie som rada stredom pozornosti. Su ale aj muzi co prave chcu aby sa ich partnerka pretrcala, co to od nej vyslovene vyzaduju a tym sa nou vlastne chvalia. Nieco ako vidite co som ulovil. Neviem ci ma u vas zmysel ostat spolu lebo pokial sa jeden z vas nezmeni tak to bude skripat stale. A ona sa menit nechce, takze by ti ostavalo jedine sa s tym zmierit a neriesit to.