Ahojte,chcel by som sa Vás spýtať či máte skúsenosti s ignorovaním partnerky/priateľky a s tým,že aj keď je zadaná 6 rokov,tak sa chce páčiť iným a robí vždy všetko preto aby som žiarlil. Spoznali sme sa ešte na fb. pred 6 rokmi. Všetko bolo vždy okej,prvý rok sme sa ani nehádali. Postupom času,tak,ako vždy v každom vzťahu prichádzajú na rad hádky. Tak to bolo aj v našom prípade....vždy nejaké banality a pod. No postupom času,ma moja priateľka začínala ignorovať. Nijako som si to neuvedomoval,až raz som sa nad tým zamyslel (už neviem presne čo sa stalo) a začal som si viac všímať práve tú jej ignoráciu. Všímam si to najme teraz. Pred rokom si dala zväčšiť prsia. Vraj kvôli sebe a kvôli tomu ako bude vyzerať v plavkách a samozrejme kvôli mne (aj keď ja som jej povedal že s tým vôbec nesúhlasím) Sú mi nesympatické ženy,čo sa ukazujú všade na fb. instagrame a chvália sa svojimi prsiami. Nikdy na fb. alebo instagram nepridávala fotky s výstrihmi, keďže tam nič nemala. No od zväčšenie sa oblieka tak,že jej tie prsia je vidno,pridáva fotky na fb. a na instagram s prsiami a keď jej poviem že sa mi to nepáči že má frajera a že mi to vadí,tak povie že to je môj problém že ona ich bude pridávať a že ju konečne nemám sledovať čo robí a kde čo pridá lebo jej to ide na nervy a že sa so mnou rozíde. Keď jej nejaký chlapec pošle žiadosť na fb. potvrdí ho so slovami,že noa,veď nám aspoň bude lajkovať fotky. Ja pritom nič také nerobím s dievčatami sa nebavím a nič im ani nelajkujem a vôbec sa so žiadnymi nestretávam. Keď je na fb. neodpisuje mi,nenapíše a keď sa jej spýtam prečo, povie mi,že má len tak zapnutý fb. že ona tam ani nie je alebo vždy nejaká výhovorka. Bol som v lete v zahraničí 2 mesiace zarobiť po ukončení semestra aby som ju mohol zobrať do jej vytúženého New Yorku. Bol to jej sen od malička. Keď som jej to povedal,vôbec žiadna radosť...Pozrela sa na mňa so slovami "do New Yorku?" a nič viac... boli sme tam vrátili sme sa všetko bolo okej. No po 2 dňoch akoby zabudla čo som pre ňu spravil. Vie sa tešiť len chvíľu z niečoho čo bolo a vôbec si neuvedomuje,že som bol 2 mesiace cez leto preč,len preto,aby som ju tam mohol zobrať. Správa sa ku mne vždy rovnako,či sme tam boli alebo nie. Už naozaj neviem čo mám robiť...Som z nej sklamaný. Sme spolu 6 rokov no necítim sa šťastný. Ja robím naozaj všetko preto,aby bola so mnou šťastná,všade s ňou chodím,splnil som jej najväčší sen,chválim ju doma, u nej doma,pred kamarátkami aj vtedy, keď sme sami spolu. No už viac krát mi asi pred pol rokom povedala,že som na ňu až príliš dobrý a teraz som pre ňu žiarlivec nad ktorým rozmýšľala,že sa rozíde. Veľmi mi vadí to,že stále pozerá do zrkadla,že sa stále chce páčiť ostatným,že sa oblieka tak,že jej vidno prsia. Vrcholom bolo,keď išla oproti mne no predo mnou asi 10 metrov išli moji známy. Keď prešla kolo nich,otočila sa za ňou,začali sa chytať za hlavu a ukazovali na prsia. Stretli sme sa,povedal som jej čo som videl a ona absolútne nič,že prečo to riešim,že to riešiť nemám. Prosím Vás o radu alebo o dohovorenie čo mám robiť,pretože tie prsia nám zničili celý vzťah. Rozmýšľam,že sa s ňou po 6 rokoch rozídem.
Priateľka sa potrebuje ukazovať na internete a ignoruje ma
Budeš hlúpy, ak toto budeš priateľke naďalej tolerovať. Musí vedieť, kde sú hranice. Daj jej na výber: 1. bude sa správať tak, ako požaduješ. 2. rozchod. Snáď sa nebude aj naďalej hrať na anglickú kráľovnú Alžbetu II. a ty sa budeš len prizerať.
podľa mňa sa to už nedá zvrátiť, prestala ťa milovať
Nechcem,aby sme sa rozišli,veľmi veľa sme toho spolu prežili. Mám aj strach že si žiadnu nenájdem a mám ju rád. Bol by som šťastný,keby nerobila to,čo robí. No ako to zmeniť ?
ona ťa už dávno nechce, ak si si nevšimol
rozchod bude len ukončenie tvojho trápenia