Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

antidepresiva - strata libida, pssd

Príspevok v téme: antidepresiva - strata libida, pssd
suffer

Ma tu niekto skusenosti resp. podarilo sa niekomu zvratit stav necitlivosti / straty libida / genitalnej anestezie po vysadeni antidepresiv ?
Uzival som Paretin as 2 tyzdne, nie koli depresiam ale predcasnej ejakulacii, liek som neznasal dobre tak som ho vysadil no vedlajsie ucinky ostali. Uplna strata libida, genitalna anestezia, cim vacsia fyzicka zataz tym sa ta anestezia zhorsuje + penis je vo volnom stave stale scvrknuty ako v studenej vode, anhedonia, ....
Skusal som rozne lieky po konzultacii s Dr., no nic nemalo ziaduci efekt, stravujem sa zdravo sportujem, uz dlhsiu dobu som nic neskusal a viem ze to samo neprejde...
Nemate niekto skusenost co zabralo ?uz to trva 5 mizernych rokov :/

suffer

Cliattsi - nechcem tu pisat cely pribeh, nikto by to necital do konca, ja som sa tych AD branil do poslednej chvile, skusal som vselico nic nepomahalo a ver mi ze to nie je nieco nad cim len mavnes rukou, proste PE ti dost kazi sex, neuzijes si to tak s partnerkou ako by si chcel, to nepochopis kym nezazijes resp. kym s tym nemas problem.
Ale radsej by som bral PE problem ako tento co teraz riesim, a to som bol ubezpecovany Dr, ze ma kopu pacientov 100vky ktori skacu od radosti, ktorym to pomohlo.
PSSD je Post SSRI Sexual Disfunction - je toho dost popisane v zahranicnej literature, na SK ti povedia ze je to len pokracujuca depresia a hovadiny, pravda je taka ze velkemu mnozstvu ludi sa po vysadeni AD libido nevrati a maju kopu dalsich inych neprijemnych vedlajsich ucinkov ktore pretrvavaju. - bohuzial som dal na slova Dr.
V podstate co tu hladam je to, ci sa tu najde niekto kto ma s tymto skusenosti resp. vie uviest nejaky priklad lieku ktory mu pomohol navratit libido resp. zbavit sa anestezie a ostatnych priznakov ktore som popisal.

Cliattsi

aoe stale ma nebavi citat, ako si nkektori ludia davate na predcasnu ejakulaciu taketo lieky. Podla mna predcasna ejekulacia, ja som sice teda zenu nemal, ale nechapem, čo je toto za.dobu - ja napr. som rad, že som tak citlivy, ze by som skorsie vyvrcholil. Partnerka mohla ist kludne na to pomalšie. Aspon teda moj nazor.
Písal si aj pssd-posttraum. stres. porucha. Čo sa ti stalo? Bojíš sa aj ľudí? Socialnou fobiou sa zaoberam. Mozes mi napisat.

Cliattsi

Ahoj. Dal som odpovede k tejto téme sem www.zdravie.sk

Ale zaujimam sa o stratu pocitu uspokojenia pri sexe a stratu/pokles libida a ako ho navrátiť. Preto, ak ti niečo pomôže z tých rád, mohol by si sa mi ozvať na CLIATTSI@AZET.SK? Díky.

Môžeš inak pokračovať do diskusie aj sem.