Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Vianoce sama

Príspevok v téme: Vianoce sama
Nikol412

Ahojte,
už zo samotného názvu témy vyplýva, o čo ide.
Celá rodina je rozhádaná. Teta ostáva v zahraničí. Ja by som mala byť pravdepodobne sama so starou mamou. Ale ja to asi psychicky nezvládnem. Mám priateľa, ale ten chce tráviť sviatky so svojou rodinou. Rozmýšlala som, že by som strávila tie sviatky v zahraničí. Kukala som si nejakú dovolenku. Myslíte si, že to bude blbé ? Silno nad tým uvažujem, ale neviem. Poraďte mi prosím. Cítim, že by mi to veľmi pomohlo po psychickej stránke.

frantisek9

whister to su vianočne kresťanské svatky . zato že ty neveriš v boha to neznamena že aj iny neveria. su ludia ktory tieto svatky oslavuju . takže keť sa tebe vianoce nepačia nevnucuj to aj inym

nnnuuu

Whisper to you ear, slow and nice, chceš povedať, že je to všetko len o tom, aby sme spoznali osobne ľudí, s ktorými si píšeme a skypujeme celý rok, hoci sú od nás vzdialení len dva, tri metre, vo vedľajšej izbe? To hádam nie! Maj rozumu! Ja som ich stretol aj vtedy, keď nám vypadol router a netajím sa tým! Tak, na!

WHISPER

no a čo, ja by som tiez sla na dovolenku niekam do tepla,..
tuto budu mrznut vsetci a ty prídes domov opálená, oddychnuta..
čo ťa po nejakych vianociach..., ? JE TO DEN AKO HOIKTORí INí, len s tym rozdielom, ze na tie kvazi vianoce ludia predstieraju ako sa maju radi.. 364 dni v roku sa ohovaraju, neznasaju,.. a ten 1 den si sandu k stolu a tvaria sa ako stastna rodina, ako bolo nizsie napisane, je o iba pozlatko..

DebilS

Luciah má pravdu. Nenechaj starkú samú nech je akákoľvek 1 deň vydržíš.

Ja nemám aní tú starkú ale budem tráviť Vianoce s mojou mačkou a psom

Luciah

Môj príspevok k tvojmu problému je asi takýto: netreba Vianoce príliš preceňovať, ide často len o pozlátko. U nás máme Vianoce poznačené úmrtiami, takže okrem radosti ozivaju vždy aj smutné spomienky. Na tvojom mieste by som si ich vychutnala so starou mamou a tešila sa, že ju ešte mám. Môžete spolu niečo upiecť, pozrieť si rozprávku a hlavne si nemyslieť, že o niečo úžasné prichádzas. Všetko bude tak, ako si to vy dve nastavíte. A o pár dní bude aj tak po Vianociach...