Ahojte, pred 2 rokmi som sa rozišiel s priateľkou.... mali sme vzťah na diaľku..a rozisli sme sa kvôli diaľke.. inak sme študovali tak proste sme si to nevedeli predstaviť nejak sa sťahovať alebo tak čiže nie kvôli podvádzaniu alebo vôbec..... v kontakte po rozchode sme stále.....pred asi pól rokom sme sa stretli v Piešťanoch na jednom festivale.... nie náhodne.... vedeli sme o sebe tak sme si dohodli stretnutie..... ide o to že k nej stále niečo cítim.... ale neviem ako ma vníma ona... od toho stretnutia sme v kontakte neustále.... píše mi že jej chybám... volá že by dala všetko za to byt chvíľu so mnou..... a že ma ma veľmi rada..... samozrejme aj ja jej hovorím tieto veci... lebo to myslím úprimne... a viem že aj ona pretože by to len tak nepovedala hocikomu.... už ju poznám nejaký ten piatok.... lenže trosku nerozumiem pretože má priateľa- s ktorým to však neklape podľa jej slov ........ nespomína ho skoro vôbec.... a tak nerozumiem jej konaniu..... myslite si že ma vníma ako nejakého “najlepšieho priateľa?” Dá sa to aby ľudia ktorý niečo spolu mali niekedy boli zrazu naj kamaráti ? Ale že fakt najbližší?? Chceme sa budúci týždeň stretnúť... pretože fakt mi zacala po tom stretnutí chýbať.... a myslím že aj v nej sa niečo pohlo....Ďakujem za vaše rady priatelia.
Bývalá
Veď áno ale mám pocit že ma ľúbi.....v stredu sa máme stretnúť tak uvidíme....
Jozef1993 - napätie bude aj medzi priateľmi opačného pohlavia, ktorí spolu nechodili. Všetko je len o rozhodnutí a o tom, kto a ako posunie hranice. Je potrebné pochopiť.
Jednoducho povedané: Ak sa navzájom priťahujeme a chceme byť len kamaráti, tak môžeme ostať kamarátmi.
Je to o voľbe. Môže to byť všelijako a aj tí, ktorí spolu niečo mali môžu byť dobrými priateľmi. No tam to chce trošku silnejšiu osobnosť. Pretože ak sú raz hranice prekročené, tak je veľmi obtiažne sa držať späť :)
Lollka ďakujem za tvoj názor.....samozrejme do takého vzťahu by som nešiel.....to by nebolo vôbec normálne podľa mňa....áno plánujeme si stretnutie a tam sa uvidí.... presne toto som chcel vedieť....podľa mňa to proste nie je možné aby dvaja ľudia ktorý spolu medzi sebou niečo mali boli zrazu po nejakom čase najlepší priatelia, jednoducho písali si každý deň ako kamaráti.....myslím že tam vždy bude nejaké to napätie...či??.....
A vy dvaja byt kamarati nemozete, ani najlepsi, ani nijaki ini, okrem toho toto co ti ona pise nie su kamaratske reci ale vyslovene ta bali. Teraz uz len musis zistit ci chce len teba alebo by to rada tahala s dvoma naraz lebo bohuzial aj take zeny su.
Je mozne ze tym, ze si nasla niekoho ineho s kym jej to neklape a kto sa k nej mozno nesprava nejak najuzasnejsie pochopila co v tebe stratila. Je mozne, ze teraz ked ste boli dlhsie odluceni a medzitym mozno trochu zmudreli by ste uz vedeli spolu fungovat vo vztahu aj robit kompromisy a ze by vam to teraz uz vyslo. Ale do hlavy jej nevidim ani ja ani ty preto ked sa najblizsie stretnete tak sa jej na to priamo spytaj. Ci by chcela obnovit vas vztah a hlavne ci sa so sucasnym mieni rozist. Podla odpovede uvidis ci to ma zmysel. Ak sa bude vykrucat, hovorit ze nevie a musi si to premysliet tak ruky prec od nej, prerusit akykolvek kontakt a zabudnut. V ziadnom pripade si s nou nic nezacinaj pokym bude vo vztahu aj s tym druhym.
Presne takýto istý problém som riešil ja....kašli na to....nájdi si dievča z bližšia :) hlavu hore bro !
Feri- tak urcite aj zakladatel mal odvtedy sex s niekym, mozno nie vo vztahu ale isto mal. A navyse im to nefungovalo kvoli dialke ale teraz pisal ze spolu uz byvat mozu takze by to teoreticky klapalo. Lenze ona je vo vztahu takze aj s ním jej jej dobre keby nie tak s nim predsa nejde. Pidla mna k obom citi niečo a teraz nevie s kým byť. Nuz kde sa dvaja bijú...
A ešte kamarát mój , to vážne uvažuješ že by si ju chcel naspäť? Tak ste sa rozišli , zato obdobie ona si našla druheho ktorý sňou sexualne žil a tebe to teraz nevadi? Zaujimave
A ešte kamarát mój , to vážne uvažuješ že by si ju chcel naspäť? Tak ste sa rozišli , zato obdobie ona si našla druheho ktorý sňou sexualne žil a tebe to teraz nevadi? Zaujimave
Ale kamarát.. čo je jedna žena na svete? Nájdi si novú priatelku a máš svätý pokoj nemusiš riešiť taketo problemy. Ked to raz nefungovalo nebude to ani 2x fungovať. Aspon podla mňa.. niekto iny moze mat iny nazor. Hlavu hore! Rozumne mysli, a nezabudaj že pro jedno kvítí slunce nesvítí