Bývalá

Príspevok v téme: Bývalá
Jozef1993

Ahojte, pred 2 rokmi som sa rozišiel s priateľkou.... mali sme vzťah na diaľku..a rozisli sme sa kvôli diaľke.. inak sme študovali tak proste sme si to nevedeli predstaviť nejak sa sťahovať alebo tak čiže nie kvôli podvádzaniu alebo vôbec..... v kontakte po rozchode sme stále.....pred asi pól rokom sme sa stretli v Piešťanoch na jednom festivale.... nie náhodne.... vedeli sme o sebe tak sme si dohodli stretnutie..... ide o to že k nej stále niečo cítim.... ale neviem ako ma vníma ona... od toho stretnutia sme v kontakte neustále.... píše mi že jej chybám... volá že by dala všetko za to byt chvíľu so mnou..... a že ma ma veľmi rada..... samozrejme aj ja jej hovorím tieto veci... lebo to myslím úprimne... a viem že aj ona pretože by to len tak nepovedala hocikomu.... už ju poznám nejaký ten piatok.... lenže trosku nerozumiem pretože má priateľa- s ktorým to však neklape podľa jej slov ........ nespomína ho skoro vôbec.... a tak nerozumiem jej konaniu..... myslite si že ma vníma ako nejakého “najlepšieho priateľa?” Dá sa to aby ľudia ktorý niečo spolu mali niekedy boli zrazu naj kamaráti ? Ale že fakt najbližší?? Chceme sa budúci týždeň stretnúť... pretože fakt mi zacala po tom stretnutí chýbať.... a myslím že aj v nej sa niečo pohlo....Ďakujem za vaše rady priatelia.

Feri123

Ale kamarát.. čo je jedna žena na svete? Nájdi si novú priatelku a máš svätý pokoj nemusiš riešiť taketo problemy. Ked to raz nefungovalo nebude to ani 2x fungovať. Aspon podla mňa.. niekto iny moze mat iny nazor. Hlavu hore! Rozumne mysli, a nezabudaj že pro jedno kvítí slunce nesvítí

Mesačný princ

Ako ti napísala Alessandra99 , no ja sám neviem, ako by som reagoval.

Je to od človeka k človeku, od povahy, od okolností a závisí to od mnohých ďalších faktorov.

Alessandra99

Ahoj Jozef,

podla mna ta vnima ako cloveka, ktoreho ma velmi rada a ktory je tu vzdy pre nu. Akurat to jej spravanie je des - tebe vypisuje sladke recicky a v realite je (spava?) s inym chalanom. Ked je v nefungujucom vztahu - tak by mala riesit to a nie si vypisovat s byvalym (TEBOU). Ozaj chces byt vo vztahu s takou osobou ???? Porozmyslaj.

Za dalsie: aj sa ti nejako konkretne vyjadrila, napr. sa ta spytala ci by ste to skusili znova ? Alebo ti pisala ze ukonci nefungujuci vztah aby mohla BYT S TEBOU ? Nieco konkretne, realistickeee !! TI pisala ? Alebo vkuse len sladke reci ? (odpovedz si pre seba:)

Ak sa dokazes povzniest nad to jej spravanie ( s jednym chalanom som ale byvalemu vyznavam city) - Tak sa jej PRIAMO opytaj ci chce BYT S TEBOU , ci sa rozide s tamtym atd...

Uvidis jej odpoved a nasledne ciny... Pokial sa zacne vykrucat a vraviet ze nevie alebo ze je to tazke, komplikovane a bla bla bla - tak KONIEC vsetkemu. Viac s nou nestracaj energiu.

Jozef1993

Ahoj mesačný princ.... boli sme aj vtedy vlastne stále sme.... ale po rozchode sme si držali odstup chápeš...... aby sme si neubližovali....

No teraz to už nie je problém ;) už obaja pracujeme a ja osobne by som nemal problém s tým presťahovať sa za ňou...

Áno vadí mi to.... mám pocit že ju až tak dobre nepoznám .... neviem prečo to robí..... mna osobne by to veľmi hnevalo keby som bol jej priateľ

Mesačný princ

Ak ste neboli priateľmi počas toho, ako ste boli spolu, tak teraz ťa tak berie len preto, pretože nikoho iného nemá.

Ak vás rozdelila diaľka, tak sa to stane opäť. Nedokážete robiť kompromisy a čokoľvek by sa dialo s vašou komfortnou zónou, tak opäť obetujete vzťah, ako by ste sa mali vzdať čo i len nepatrného fragmentu z nej.

Nevadí ti, že má priateľa???

Mne by to vadilo, pretože toto isté by taká žena mohla spraviť po čase s tebou.