Nemám žiadnych kamarátov

Lion784515

Mas len 15r... daj si pozor pri hladani novych kamosov...
Skus pokec... ale tam je kopec falosnych nickov, takze daj si na to pozor.

Kubo11

Vlastník servera www.butlava-vrba.weebly.com nakonfiguroval svoju stránku nesprávne. Kvôli ochrane vašich údajov pred odcudzením Firefox blokuje pripojenie k tejto webovej stránke.

butlava vrba

❱❱ NEMÁM KAMARÁTOV ❱❱ S KÝM SA MOŽEM POROZPRÁVAŤ, POKECAŤ ❱❱ MÁTE SVOJU BÚTLAVÚ VŔBU?
❱❱ www.butlava-vrba.weebly.com
❱❱ Pomáham uvoľňovať nahromadený stres tým, že hovorím s ľuďmi, ktorí cítia nedostatok ľudskej konverzácie vo svojom živote, ​alebo nemajú s kým hovoriť o svojich problémoch a tažkých životných situáciach. Som ochotný počúvať Váš citový výlev.
❱❱ Špecializujem sa na klientov, ktorý sa potrebujú IBA vyrozprávať a tým odstrániť stres a vnútorný nepokoj, ktorý pocitujú.​​
❱❱ Rozhovor cez skype / telefón, je to isté ako keby ste hovorili so svojím priateľom

Petoirsko

Tak tiež hladam dobrých kamarátov mám 2kamarátov ale chcel by som mať viac ako som čítal prispevky tak ak chcete podaktorí ja si vas vypočujem rád pokecám s novými kamarátmi kľudne mi napíšte na facebook na nick
Peter pepo Bezdeda

PodobnyPripad

Ahojte. Mam 18 rokov a tiez som to mala podobne. Prijmem nove kamaratstvo ked tak tak piste mi na skype- trdlo890 a potom mozme vymenit fb

SadStory

Mám podobný problém, neviem čím to je, beriem sa normálne, aj keď niekedy príde aj depka... Všetci na mňa proste s***, aj v škole, ako keby som bola neviditelná.. Vždy bývam tá posledná, nech sa snažím ako chcem. Mojou oporou sú jedine rodičia a zvieratká ;) neviem čo mám robiť aj keď sa snažím nadviazať na rozhovor / nie vtieravo/ tak ma ani len nevypočujú...

Anonym1999SK

Poznám ten pocit. Mám 18 rokov a už niekoľko rokov sa mi nepodarilo nájsť si kamarátov. Problém je, že tiež sa mi spolužiaci vysmievali a mám problém nadväzovať nové kamarátstva. Keď chceš napíš mi na anonym1999sk@gmail.com a môžme pokecať.