Ahojte potreboval by som poradiť mám 15 a neviem ako si mám nájsť nových kamarátov. Skúšal som si nájsť nejakých ale nedarí sa mi na základnej som kamarátov mal ale boli falošní vykašľali sa na mňa.
Nemám žiadnych kamarátov
Mas len 15r... daj si pozor pri hladani novych kamosov...
Skus pokec... ale tam je kopec falosnych nickov, takze daj si na to pozor.
Vlastník servera www.butlava-vrba.weebly.com nakonfiguroval svoju stránku nesprávne. Kvôli ochrane vašich údajov pred odcudzením Firefox blokuje pripojenie k tejto webovej stránke.
❱❱ NEMÁM KAMARÁTOV ❱❱ S KÝM SA MOŽEM POROZPRÁVAŤ, POKECAŤ ❱❱ MÁTE SVOJU BÚTLAVÚ VŔBU?
❱❱ www.butlava-vrba.weebly.com
❱❱ Pomáham uvoľňovať nahromadený stres tým, že hovorím s ľuďmi, ktorí cítia nedostatok ľudskej konverzácie vo svojom živote, alebo nemajú s kým hovoriť o svojich problémoch a tažkých životných situáciach. Som ochotný počúvať Váš citový výlev.
❱❱ Špecializujem sa na klientov, ktorý sa potrebujú IBA vyrozprávať a tým odstrániť stres a vnútorný nepokoj, ktorý pocitujú.
❱❱ Rozhovor cez skype / telefón, je to isté ako keby ste hovorili so svojím priateľom
Len kamarátov si treba dobre vyberať.
Ahojte. Mam 18 rokov a tiez som to mala podobne. Prijmem nove kamaratstvo ked tak tak piste mi na skype- trdlo890 a potom mozme vymenit fb
Tak sa vyjeb aj ty im na hlavu.
SadStory mám to tiež nech sa človek ako snaží aj tak je ignorovaný. Určite je to aj touto dobou
Mám podobný problém, neviem čím to je, beriem sa normálne, aj keď niekedy príde aj depka... Všetci na mňa proste s***, aj v škole, ako keby som bola neviditelná.. Vždy bývam tá posledná, nech sa snažím ako chcem. Mojou oporou sú jedine rodičia a zvieratká ;) neviem čo mám robiť aj keď sa snažím nadviazať na rozhovor / nie vtieravo/ tak ma ani len nevypočujú...