Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Nemám žiadnych kamarátov

kyleel

Ahoj Cliattsi je pravda som trochu hamblivý mám to od 7.ročníka v mojej triede mám ľudí krorí ma ponižovali , provokovali preto mám nižšie sebavedomie skúste mi niekto poradiť ako si zvýšim sebavedomie. väčšinou sa dávam s ľuďmi do reči reagujem podľa toho aká je téma.

Cliattsi

Kyleel ahoj. Ja sa ťa opýtam niečo - nie si náhodou taký hanblivý človek? A ak áno,.tak je to od detstva? Ak áno, tak potom, či.nie.si náhodou aj moc.chudý...A či nie si taký typ človeka, ktorý si moc neverí?
Keď sa aj rozprávaš s deuhými ľuďmi, tak skôr čakáš na to, čo oni povedia a až potom zareaguješ?

WHISPER

spoliehaj sa len sám na seba, zíde sa ti to v živote, ze spoliehat sa nemozes na nikoho IBA na seba..
radsej sa venuj skole, poriadne zváz strednu, vela čítaj, uč sa jazyky...

kyleel

teraz som na základnej škole som deviatak v mojej triede sú všetci falošní tam to je strata času neviem ako mám pokračovať ďalej

BielyTesak

Jednoduché , chalan potrebuje kamoša ktorému môže dôverovať , ťažké dneska nájsť takých , tzv. falošný kamoši sa na vás vykašľú kedže kamarátstvo s vami len predstierajú. K tvojej otázke ti odpovedať neviem no ak máš nejaký problém a nemáš sa komu zdôveriť tak mi kludne napíš na biely4tesak@gmail.com mám sedemnásť a taktiež som dlho kráčal sám. Držím palce nech nájdeš dobrých kamošov.