Ahojte potreboval by som poradiť mám 15 a neviem ako si mám nájsť nových kamarátov. Skúšal som si nájsť nejakých ale nedarí sa mi na základnej som kamarátov mal ale boli falošní vykašľali sa na mňa.
Nemám žiadnych kamarátov
Ahoj Cliattsi je pravda som trochu hamblivý mám to od 7.ročníka v mojej triede mám ľudí krorí ma ponižovali , provokovali preto mám nižšie sebavedomie skúste mi niekto poradiť ako si zvýšim sebavedomie. väčšinou sa dávam s ľuďmi do reči reagujem podľa toho aká je téma.
Neboj ved uz si v poslednom rocniku. To das ako nic
Kyleel ahoj. Ja sa ťa opýtam niečo - nie si náhodou taký hanblivý človek? A ak áno,.tak je to od detstva? Ak áno, tak potom, či.nie.si náhodou aj moc.chudý...A či nie si taký typ človeka, ktorý si moc neverí?
Keď sa aj rozprávaš s deuhými ľuďmi, tak skôr čakáš na to, čo oni povedia a až potom zareaguješ?
spoliehaj sa len sám na seba, zíde sa ti to v živote, ze spoliehat sa nemozes na nikoho IBA na seba..
radsej sa venuj skole, poriadne zváz strednu, vela čítaj, uč sa jazyky...
teraz som na základnej škole som deviatak v mojej triede sú všetci falošní tam to je strata času neviem ako mám pokračovať ďalej
Jednoduché , chalan potrebuje kamoša ktorému môže dôverovať , ťažké dneska nájsť takých , tzv. falošný kamoši sa na vás vykašľú kedže kamarátstvo s vami len predstierajú. K tvojej otázke ti odpovedať neviem no ak máš nejaký problém a nemáš sa komu zdôveriť tak mi kludne napíš na biely4tesak@gmail.com mám sedemnásť a taktiež som dlho kráčal sám. Držím palce nech nájdeš dobrých kamošov.
Pozor na falošných kokotov a uchylov ako Benedick.
No a teraz kde si? Nechodíš na žiadnu školu?
A ako to myslíš, že sa na teba vykašľali?