Úzkostná porucha - Bratislava - Dobrý psychiater?

Príspevok v téme: Úzkostná porucha - Bratislava - Dobrý psychiater?
Fosterboo

Chcela by som sa spýtať, či nemáte niekto nejaké dobré odporučenia na psychiatra v Bratislave, čo sa vie dobre zaoberať úzkosťou a problémami okolo toho.

Asi cca pred 4-5 rokmi som zvykla chodiť ku pedopsychiatričke s úzkostnou poruchou, no tá ma po dosiahnutí 18 rokov od seba vyhodila, keďže som u nej už vlastne nebola považovaná za dieťa. Našťastie som v tom období chcela postupne končiť so svojou liečbou, lebo som sa cítila lepšie, naučila ako so svojou úzkosťou pracovať a nemala potrebu naďalej brať každý deň lieky. Preto som prešla ku psychiatrovi na poliklinike v Karlovej Vsi a s ním celú túto moju liečbu ukončila počas jedného alebo dvoch sedení. Pán doktor bol síce milý, no úplne mi nesadol.

Po týchto všetkých rokoch ale začínam mám mať pocit, že sa vraciam do starých koľají a možno by som zase potrebovala odbornú pomoc. No neviem na akého psychiatria v BA sa obrátiť.

Nemáte niekto nejaké dobré odporúčania?

Tomas12345

Zrejme si chodila k pánovi Vítovi Provaznikovi do Karlovky k tomu chodím aj ja ale ako dobry psychiater je aj Katarina Sigmundova v mlýnskej doline

Sonie

Súhlasím s Cliattsi,
Treba si ozaj preštudovať nejaké knihy a tom ako funguje naša psychika, pochopiť, ako funguje naše vedomie a podvedomie. Čo sa týka fóbií účinná je desenzibilizácia.

Cliattsi

Ahoj. Ja mavam uzkosti, ale neberiem lieky. Zaoberam sa tymito stavmi tak v ramci volneho casu.
Je mozne, ze lieky ti ani nemusia pomoct.
Konkretneho cloveka ti neviem poradit.
Ak by si ale chcela, mohli by sme o tom pohovorit, Je to ale na dkho a ja nie som odbitmrnik Skor ma zaujimaju ludia, ktori sa nespoliehaju len na lekarov, ale aj sami si nieco precitaju. Ak mas zaujem o spolupracu, mozes napisat na mail cliattsi@azet.sk.
Ja mam aj soc. fobiu odmalicka a som hanblivy