spoved podvedenej, odkaz pre zlodejku muzov

Príspevok v téme: spoved podvedenej, odkaz pre zlodejku muzov
simiona

Toto je odkaz pre tie zeny, ktore ukradli muza inym zenam.

Dobre citaj, ty Zlodejka muzov.

Zo zaciatku mi vravel, ze si len skareda kamoska.

Ano, presne to vavel, si iba skareda kamoska a nikdy by s tebou nedokazal chodit alebo sa milovat. Hnusila si sa mu. Vedel aj to, ze si na predosleho exmanzela tlacila a vsetko muselo byt podla teba. A on mi stale vravel, ze take zeny neznasa.

Neviem, ako si mu pocarovala, ze jedneho dna zmenil nazor. A zacal s tebou sexovat. A podvadzat ma.

Citaj, ty Zlodejka muzov. Viem, ze si sa mu pchala do postele. Dufam, ze ti bude trestom uz len to, ze si s takym suknickarom. Ktory nema problem ist do postele s kazdou, ktora ho zavola do postele. Tvoji synovia z predosleho manzelstva budu urcite hrdi na teba.

Jedneho dna moze on stretnut dalsiu, co sa mu bude pchat do postele. Prezijes to bez emocii? Vlastne mozno uz aj stretol zenu, s ktorou sa tajne miluje a jedneho dna sa zobudis s tym, ze ta opustil.

Vlastne ani nechcem rady, len som sa chcela z toho vykecat. Dostat ten hnev, tu krivdu zo seba.

Zlodejka

To o com pises? Preco hadzes vinu len na nu?! Tvoj muz je svaty za dedinou..asi. Keby nebola ta..tak urcite by bola ina. Porozmyslaj aj ty nad svojim vztahom...urcite ma nejake trhliny. Ona len vyuzila prilezitost. Nevera=nespokojnost vo vztahu. Co mu dala pistol ku hlave aby ta podviedol?

puuro

pre zanos a mesačný panic,,,to co trepete za voloviny ze VSETKY a VZDY idu len po zadanych,mali by ste viac chodit do spolocnosti a nie silou mocou niekoho mat alebo zbalit,to je picovina, byt sam sebou,trocha drzy vtipny

Miska88

O chudáčikovia muži, čo sa im tie kurvičky samé pchajú do postele a oni sú tak bezbranní :-D Sú to obyčajné čarodejnice a oni milujúci, starostliví partneri za nič nemôžu. Otvorte si oči, chybu musel spraviť každý jeden z nich. Chlap čo miluje ženu, nemá potrebu utekať za inou. Žena ktorá vie, že muž je zadaný by sa do ich vzťahu miešať nemala. A chlap keď nie je spokojný, má odísť skôr než žene takto ublíži. Ale sme ľudia, a toto sa deje denne, všade okolo nás. Nikto nemá právo súdiť. Dievča sa sklamalo a musí ísť ďalej, plakať za takým mužom nemá cenu, držať v sebe zlosť tiež nie

ForeverYoung

Ale Zanos nedristaj, neviem ake "zeny" poluju na zadanych muzov, ale s oslovenim zena to ma pramalo spolocne.

ForeverYoung

What the fuck? :DD... toto co uz su tu za komentare? To nieze je zlodejka muzov, to je obycajna kurva, netreba to tu zaobalovat do kadejakych peknych slov.. su zeny a zeny, alebo skvor zeny a kurvy a argument o tom, ze je to chyba dvoch, vo vacsine je, ale nemusi to byt pravidlom, ved vsetci pozname frazicku o vynimkach, ale ked raz do riti s niekym som a svrbia ma vajcia, pripadne zenu jej partie, tak sa po A rozidem, alebo po B odstrelim.. ale mudrosti ako mala si mu dat castejsie a nezahol by, tak to mi je zaujimava teoria, podme teraz vsetko co nam ten druhy nedava, hladat u niekoho tretieho, len potom sa vynara otazka, naco sme vlastne vo vztahu? V tom pripade su tu stale moznosti A a B..
thats all bitches.. a zienky moje mile s nohami na uteku.. odstrelte sa :)

zanos

Urcite nie si sama. Ja mam skusenost, ze ak sa zena zoznamuje s muzom, tak prve co sa spyta je to, ci je zadany. Ak je nezadany, tak o neho hned strati zaujem, lebo ak ho nechcu ine, tak nieco asi na nom bude zle. Zeny poluju len na zadanych muzov, teda aspon tu to tak chodi. Potom nadavaju, ze im ich presne taka ista preberie, ked urobi len presne to iste,co urobila ona pred casom. A samozrejme nadava na muza, nie na tu straku.

Miska88

Simiona- Tiež si myslím, že je dobré ak Ti pomohlo takto sa vypísať, a dať svoj hnev von zo seba. Ale akokoľvek to bolí a zle sa to číta, tá druhá žena nie je zlodejka mužov, a toho Tvojho Ti skutočne neukradla. Musel by byť Tvojím majetkom, a ona ho prinajmenšom nasilu uniesť a znásilniť. Bolo to JEHO dobrovoľné rozhodnutie, či uz správne alebo nie ( to už vie iba on). Pozbieraj zo zeme svoju hrdosť, postav sa a choď ďalej ako zrelá, rozumná žena