Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

spoved podvedenej, odkaz pre zlodejku muzov

Príspevok v téme: spoved podvedenej, odkaz pre zlodejku muzov
simiona

Toto je odkaz pre tie zeny, ktore ukradli muza inym zenam.

Dobre citaj, ty Zlodejka muzov.

Zo zaciatku mi vravel, ze si len skareda kamoska.

Ano, presne to vavel, si iba skareda kamoska a nikdy by s tebou nedokazal chodit alebo sa milovat. Hnusila si sa mu. Vedel aj to, ze si na predosleho exmanzela tlacila a vsetko muselo byt podla teba. A on mi stale vravel, ze take zeny neznasa.

Neviem, ako si mu pocarovala, ze jedneho dna zmenil nazor. A zacal s tebou sexovat. A podvadzat ma.

Citaj, ty Zlodejka muzov. Viem, ze si sa mu pchala do postele. Dufam, ze ti bude trestom uz len to, ze si s takym suknickarom. Ktory nema problem ist do postele s kazdou, ktora ho zavola do postele. Tvoji synovia z predosleho manzelstva budu urcite hrdi na teba.

Jedneho dna moze on stretnut dalsiu, co sa mu bude pchat do postele. Prezijes to bez emocii? Vlastne mozno uz aj stretol zenu, s ktorou sa tajne miluje a jedneho dna sa zobudis s tym, ze ta opustil.

Vlastne ani nechcem rady, len som sa chcela z toho vykecat. Dostat ten hnev, tu krivdu zo seba.

malpoci

Simonka, ty by si mohla písať scenáre na divadelné predstavenia :D
Nehnevaj sa ale ten text zneje ako z nejakej scény " dobre čítaj, ty zlodejka mužov"
:D
Simka, uvedom si, že za rozchod môžu stále dvaja, áno tí dvaja ktorí sú v tom vzťahu ktorý sa rozpadá. Prečo si tvoj partner začal s tou o ktorej stále tvrdil že ju neznáša? Nieje to aj tak trochu tvoja vina? A ak o nej často rozprával už tam ti mohla zasvietiť kontrolka že ju často spomína keď ju tak neznáša tak by ju nemal až tak často spomínať. Nebolo ti to podozrivé? Možno za ten váš rozchod môže tvoje správanie. Možno je chyba v tebe. Možno len hľadal to čo mu chýbalo vo vašom vzťahu. Možno bol taký vždy sukničkár len ty si to prehliadala. Možno je on slaboch ktorý nevie odolať zvádzaniu cudzej ženy. Je tu toľko Možno že je ťažké súdiť či je to chyba ak vás dvoch či troch človek osobne nepozná. Ale len sa vyplač Simonka, vyplač, uľaví sa ti.

Julieta

O akej "zlodejke mužov" to tu píšeš ?? Ako ti mohla "ukradnúť" muža, vari bol ten muž tvoje vlastníctvo, tvoj majetok ?? Ukradnúť sa dá iba vec, ale nie človek ! Máš to nejaké pomýlené.
Mala si sa viac snažiť, aby s tebou zostal, teraz tu už zbytočne a prskáš od jedu :)

medikamentus

Simi, kasli na to. Dopraj mu milovanie v husej kozi /Valek/. Ty si si ho vychutnala ked bol co k comu a ten zvysok prenechaj povedzme, ze jej. A jemu tiez dopraj, ved ho lubis predsa, inak by si nepisala.
Laska je v srdci a nie medzi ovisnutymi vajciami a zdurenou prostatou.
Daj si urobit vlasy, nechty a bez na damsku jazdu. Jemu to suchanie aj tak dlho nevydrzi. Zacni sa zabavat ty