Domáce práce - partner

Príspevok v téme: Domáce práce - partner
Andy565656

Ahojte, ako riešite s partnerom domáce práce? Máte ich nejako podelené? Máte aj vy niekedy také obdobie, že vám váš priateľ/ priateľka strašne lezie na nervy? My sme spolu tri roky, polroka spolu bývame, ale niekedy mi hrozne vadí so svojou lenivosťou a tým, že mi málo pomáha. Jemu vôbec nevadí bývať v bordeli, strašne mi to vadí. Niekedy je úplne super, prekvapí má, uprace, povysáva, ale to je skôr výnimkou. Ja viem, že je to asi hlúposť, ale veľmi ma tým vie dožrať, potom si niekedy hovorím, či by mi nebolo lepšie samej ako s ním, pritom inak je v pohode. Aké máte vy skúsenosti?

Andy565656

Neviem kto je ferihitka, ale tak budem to brať, že to bol príspevok k téme, keďže som ju založila.
Popravde, vadí mi len ten bordel, resp. to, že domácnosť mám na krku ja. Nejaké nadávky a iné blbosti neriešim, nie je to niečo, čo by mi extrémne vadilo. Skôr sa zamýšľam nad tým, že keď je teraz domácnosť na mne, čo bude keď budeme mať deti. My sme sa na tú tému rozprávali už viackrát, zlepšilo sa to tak na dva-tri dni a potom znova to isté. Ako tak ale čítam, asi si budem musieť zvyknúť no, lebo nútenie zmysel nemá.

Vďaka teda za názory, ak sa téma dá uzamknúť, tak sa môže zavrieť. :)

kafe

ferihitka, predstav si, že sú ženy ktoré vyslovene NEchcú aby sa im do varenia a do poriadku v domácnosti chlap staral. Prečo? LEBO! Proste je to ich parketa, oni si to chcú urobiť po svojom, tak dobre/často ako sa to im páči. A robia to jednoducho SAMI. Neodpadnú im ruky, nepretrhnú sa a nezomierajú od únavy. Sú spokojné že si popracú každý deň a majú v dome tak, ako sa to im páči.
Keby napríklad odo mňa chlap chcel, aby som varila (neznášam varenie a síce varím, ale bohviečo to neni), tak ho tiež pošlem do riti. Našťastie, môj chlap mal rozum, varil on (lebo ho to bavilo a varil 1.000x lepšie) a ja som šťastná ako blcha riadila a umývala hrnce. Vždy. Nedelili sme si prácu napoly. Každý robil to, čo vie lepšie.

Chceš mať poriadok? Uprac si. Prečo? Nuž lebo partner nemá pre poriadok cit a nepotrebuje ho.
Trhá ti to žily, upratovať po ňom? Máš možnosti - nervačiť a tlačiť partnera aby upratoval (nie si jediná, drvivá väčšina žien prežije takto celý život s partnerom. proste vybrali si. okrem partnera aj možnosť ako žiť) alebo dať prednosť poriadku a byť radšej sama, lebo s humusákom bordelárom žiť nedokážeš, alebo zmieriť sa s tým, že toto je JEDINÁ negatívna vec na ňom, tak do riti, nestojí ti ten chlap za to všetko iné, pekné čo robí, ako ťa má rád aby si ho prijala aj s jeho negatívami? (typujem, že teraz vytasíš ďalšie a ďalšie veci, čo ti na ňom vadia a čo nie sú kóšer a čo by mal podľa teba robiť inak... teším sa, čo vymyslíš. ozaj, mykózy ako, už v poriadku? a vulgarizmi? s tými už prestal?:)

pavel y

Ty nebuď drzá, Andy! Ani nás nezaujíma tvoj sprostý problém. Máš hubu, tak si ju otvor a nezahlcuj diskusiu chujovinami. Keď sa ti niečo nepáči, tak sa s partnerom rozíď. Ten by bol tiež blbý, keby sa za každú kravinu nechal komandovať. By som ťa na jeho mieste kopol do riti a vyhodil z domu/bytu (ak je jeho).

phev

tahaj dpc ty mrdka najprv zopar ponoziek a uz to zacinas stupnovat milionkrat pouzity sposob postupnej provokacie tahaj dpc ty mrdka

Andy565656

Milá 57573, ja neriešim pár vecí pohodených na stoličke, ale bordel v domácnosti, ktorý zostáva na krku mne. Neverím tomu, že som jediná na svete a tak ma zaujíma, ako to riešia iné páry. To, že niektorí ľudia majú dlhy a vážne choroby mi je síce ľúto, ale nič s tým neurobím. Ak teda nemáš čo dodať k tejto téme, tak sa zdrž komentára. Absolútne ma tvoj názor nezaujíma. :)

57573

ja som zena ale obdivujem ze niektore zeny spravia problem aj tam kde neni a doslova z hovna . Niektore pary riesia vazne choroby , dlhy ,rodinne problemy a ty riesis nejake oblecenie pohodene na stolicke.... co by zato dali ostatne aby riesili len to...

Andy565656

No veď ja sa presne toho bojím, že budeme mať deti a všetko bude na mne, náš vzťah inak funguje, väčšie problémy nemáme. Budem nad tým uvažovať, niečo na tom, čo píšete bude. Ďakujem za rady. :)

Pavel, zoznámili sme sa ako študenti a sme spolu aj po škole, bývalý bol prachatý a aj tak som ho nechala, na tom mi nezáleží. Peniaze neriešim, obaja pracujeme v tej istej sfére aj firme, platy máme obaja veľmi dobré na absolventov.