Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Domáce práce - partner

Príspevok v téme: Domáce práce - partner
Andy565656

Ahojte, ako riešite s partnerom domáce práce? Máte ich nejako podelené? Máte aj vy niekedy také obdobie, že vám váš priateľ/ priateľka strašne lezie na nervy? My sme spolu tri roky, polroka spolu bývame, ale niekedy mi hrozne vadí so svojou lenivosťou a tým, že mi málo pomáha. Jemu vôbec nevadí bývať v bordeli, strašne mi to vadí. Niekedy je úplne super, prekvapí má, uprace, povysáva, ale to je skôr výnimkou. Ja viem, že je to asi hlúposť, ale veľmi ma tým vie dožrať, potom si niekedy hovorím, či by mi nebolo lepšie samej ako s ním, pritom inak je v pohode. Aké máte vy skúsenosti?

Biela Kobra

pavel y, pocuj, uz davnejsie mi vrta v hlave, ty si za to plateny? Lebo mne by sa veru v kazdej teme vyhladavat hnis a sracky a skladat z nich komentare zadarmo nechcelo.

pavel y

Zrejme skutočný problém bude v tom, že mate takmer rovnaké platy, však ? Keby sa jeho plat počítal na tisíce a vyvážal by tvoj honosný zadok na limuzíne či súkromnom lietadle, mali by ste drahé vily po celom svete, tak by ti ani ten neporiadok nevadil, poprípade by ste mali najatú upratovačku. Keď sa chceš nechať rozmaznávať, tak zalov v iných vodách, samozrejme, ak máš aspoň trochu čo ponuknúť aj ty sama (áno, vzhľad mám na mysli).

a_dr1a

Andy. Zmen uhol pohladu na celu situaciu) proste ak ho lubis, ak ma viac plusov ako minusov, porovnaj svoj zivot aky bol pred nim a teraz aky ho mas spolu s nim, tak si zvaz, ci ti tie jeho handry tak velmi vadia a su neprekonatelne? Proste ak ine "chyby" nema a rozumiete si, je ti oporou podporou pomocou v inom a ochrancom laskou, vsetkym, tak by som to neriesila. Ak budete mat decka, to este len spoznas co je neporiadok, porozhadzovane veci, bordel a chaos :D Proste kupte umyvacku riadu a riady ti poumyva ususi ona, handry hadz rovno do pracky a operie ich ona. Ak ine negativa nema, tak neries. Radsej buduj vas vztah, uzivajte si jeden druheho, travte spolu cas a nie iba vedla seba, a chval ho. Ak nieco sam od seba urobi uprace navari - tak ho chval. Ocen jeho snahu, prejav radost potesenie uznanie, proste aj tym ho budes motivovat k podobnym ukonom. Lebo rozist sa je najlahsie. A nik z ludi nie je dokonaly. Ani ty. Kazdy vztah nieco ma a nie je idealny

Andy565656

Mesačný princ, to som skúšala, ale jediné, čo som tým docielila bolo, že tie blbé handry boli všade - na stoličke, na sedačke, v spálni na stacionárnom bicykli. Pritom by mi stačilo, ak by to dával všetko na jednu kopu do spálne na stôl. Mne len vadí to, že mám pocit, že je všetko na mne, pritom prácu aj platy máme rovnaké.

saska02

posledne po com chlap tuzi je mat doma druhu matku alebo ucitelku co ho bude sprdavat za kazdu smietku...ked ste len dvaja toho neporiadku zas nemoze byt az tolko...ked budes mat male decka tak to je uz iny bordel po dome...

Mesačný princ

Andy565656 - ak ľudskú bytosť do niečoho nútiš, tak to nikdy dobre nedopadne. Sú typy ľudí, ktorí jednoducho takto žijú. Ale poradím ti. nechaj mu to tam, kde to dal, nezbieraj to a neper mu to. Ak bude niečo hľadať, tak povedz, že je to najskôr tam, kde si to dal a že si to nevidela :D

Andy565656

Prácu máme rovnakú (sedavé zamestnanie), platy cca rovnaké (partner o niečo vyšší). Pracovná doba tiež rovnaká, občas má nadčasy, vtedy jasné, že doňho nerýpem, lebo viem, že má toho veľa a je unavený. Ja nepotrebujem mať upratané tip top každý deň, skôr mi ide o to, že už som s ním asi miliónkrát riešila, že by napr. mohol častejšie umyť riad alebo ho aspoň odložiť a nenechávať svoje oblečenie nahádzané všade (na sedačke, na stole, v spálni, nech si to hádže na jedno miesto), ale to je úplne bez efektu. Už fakt neviem ako ho k tomu poriadku prinútiť.

saska02

ak ma tvoj partner fyzicky narocnu robotu tak sa necuduj ze sa mu nic nechce...a mimo to vztah neni o tom mat upratane ako zo skatulky a byt posadnuty domacnostou ale o tom mat sex a mat druheho rad ist radsej niekam na vylet nez nonstop upratovat....len slovenske zeny sa rokmi menia na gazdine sluzky a matky a potom placu ze muz jej odisiel za druhou....