Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Ako sa nechat zbalit suknickarom?

Marian 42

Lolllaaa, nečítaš medzi riadkami. Práve naopak! Keď zistil že je panna, urobil všetko preto, aby ju dostal.. úsmevy, lichôtky, víno a hladkanie zabrali. O jednej v noci ju mal na chate v podkrovnej izbe..

WHISPER

ked si ho polrok odbíjala tak musíš vidieť jeho správanie, ako reaguje na ine zeny? zvlášť vtedy ked si myslíš že ho nevidíš..
hlavne treba stát pevne nohami na zemi, nemať ruzove okuliare aby si vnímala realitu... aby ti potom neostali len oči pre plač...

a ak je tam nejaka ta pritazlivosť aj z tvojej strany, ked nevyskusaš neuvidíš, možeš s nim isť do postele ale s tým že to budeš brať ako ulet, nič si od toho neslubovať a ked to nevyjde, jednoducho ísť dalej,..
užila som si Ok, život ide dalej...

sukna

pamätaj na jedno,!
muž ak je raz sukničkár bude ním vždy!
on s tým neprestane aj keď sa ožení!
zatiaľ čo tebe bude ťahať medové motúzy popod nos bude ich ťahať aj iným ďalším ženám a ty o tom nebudeš ani len vedieť.
Zatiaľ čo ty budeš niekde v práci ňaňho myslieť alebo niekde doma, on bude obletovať ďalšie dve.
Keď to má muž v krvi, bude ním vždy.
Bude ty tvrdiť že sa zmenil, že len teba miluje a ostatné sú mu ukradnuté ale aj tak ho budú priťahovať iné minisukne, obtiahnuté prdelky, odhalené dekolty či naružované pusinky.

zvedajka

Whisper a nevies akym sposobom sa dostal k jeho uz sucasnej manzelke...jej nevadilo, ze bol suknickar?
Jak mam zistit, ci mu za to stojim? Polrok som ho odbijala a on uz vie, ze sa ku mne len tak nedostane, hoci som trosku povolila....nachvilu, ked som mu dovolila objat ma a pobozkat, no ja jeho este nikdy nepobozkala.

WHISPER

to nezáleží moja milá od teba, poznám jedneho sukničkára ktorý už dnes vedieť usporiadaný rodinny život, ALE!
to záleží od toho chlapa či mu tá žena za to stojí...!
pokial sa prestane obzerať za inými a bude mať oči iba pre teba počká kludne polroka a dovtedy si bude honiť sám..

ALE pokial mu za to nestojíš, tak za ten polrok kým si ty myslíš že ta dobíja a že "áá bude si ma vazit ked mu nedam hned" bude šudiť s inými, alebo čo je skor pravdepodobné, pokial mu nedáš ty "užaj a hned" pojde loviť inde,...

takže v konečnom dosledku to nemá význam,....!
sukničkára NIE!

Marian42

Mal som spolužiaka, bol sukničkár. Keď som sa zahľadel do mojej Janky, dnes už manželky, mal inú. Ju si ani nevšimol. No keď zistil, že po nej idem, hneď sa motal okolo nej , otravoval, obchytkaval.. Aj keď bola bacuľka, a on bol na štíhle. Na chate mu pri víne priznala, že je ešte panna a nakoniec ju odviedol aj na izbu.. Takže vieš, láska síce áno, ale len na pár minút..