Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Ako sa nechat zbalit suknickarom?

MoneyMoneyMoney

Pokračuj aj v súčasnosti ďalej v tom, čo si robila v minulosti. Neváhaj, a uvidíš, že to výjde!

amazonka21

Naco je ti takyto muz?Asi mas sado-maso sklony.
Do takehoto vztahu je stop investovat. porad sa s mudrejsimi,
usetris si trapenie na cely zivot a deti do tohto vztahu je absl.
nezodpovednost.

zvedajka

Ano a nemate tip jak sa nechat dobijat, aby si ma narozdiel od tych jeho radodajok aj vazil a zaroven sa nenechat dobyt, dokym si nebudem ista, ze to so mnou mysli ozaj vazne?
Ja nechcem, aby na stare kolena trpel, ved kazdy si zasluzi lasku a on urcite od mnohych zien uz nejednu facku dostal, nerobi mu problem sexovat ani s vydatou...ja ho nechcem kvoli tomu sekirovat, ale nechcem sa nim nechat ani zneuzit. Je mi smutno, ze sa tomu nemozem otvorit a nechat to volne plynut. To fakt musi muz zenu dobijat roky, aby si bola ista, ze mu neslo len o sex ci jak?

WHISPER

pokial ti nebude vadiť že budeš dalšia do jeho háremu, ze v práci bude baliť kolegyne, všade kde sa pohne bude kurizovať čašníčkam, pokladníčke v tescu a može sa stať že to bude robiť aj pred tebou ak si naivná krava a nebudeš tomu venovať velku pozornosť resp. budeš to brať na lahnu váhu,..

dalej ............kým budeš tehotná on bude obštastnovať inú/iné..
................ kým ty budeš doma s mastnymi vlasmy, v zagrckanom tričku variť a popri tom nahánať decko po byte a on si bude užívať niekde na polnej ceste s kolegynou ktorej nevadí ze má zenu a decko, ak ti to nebude vadiť
→ tak šup šup daj sa mu zbaliť...

a možno sa do vyššie spomenutej pozície frajerky/manželky ani nedostaneš,... pretiahne ťa, urobí si dalšiu čiarku do diára... odmlčí sa a pojde loviť dalšiu naivku....

nnnuuu

Ja ti poviem k tomu len toľko, že ja poznám jedného takého sukničkára a ver mi, že nedopadol dobre, na staré kolená mu už neslúžia kolená a navyše zostal sám. Takým ľuďom sa to vypomstí.

Lollka

Zeny niektore ste tak naivne. Dobry vyber partnera je alfou a omegou spokojneho partnerskeho zivota a suknickar dobrym vyberom nikdy nebude. Dosiahne co chce a pojde zas dalej. Bavi ho dobijat a ked ta bude mat prestanes ho bavit. Nech sa nechas zbalit akymkolvek sposobom.