Ako zbalit chalana, ktory ma nechce??

Príspevok v téme: Ako zbalit chalana, ktory ma nechce??
ZuzankaSmutna

Ahojte,

chcem sa spýtať, ako zbaliť chalana, ktory mi dal najavo, ze ma nechce :( :( boli sme kamarati uz asi 2 roky, ale iba kamarati.. po case sme zacali spolu travit viac casu (tiez ako kamarati), tak sme sa rozhodli, ze to spolu skusime.. Pozval ma na prve rande, ale po nom sa mi dlhsie neozval az napokon mi napisal, ze nad tym rozmyslal a zistil, ze sa k sebe nehodime a mali by sme si dat od seba pokoj.. Ja mam ale iny nazor a je to presne taky tip chlapa, ktoreho som si vysnivala :) Mam kolegynu, ktora mala taky isty problem ako ja (terajsi manzel ju nechcel), ale ona vyvolavala, vypisovala.. nedala mu pokoj kym nedosiahla svoje a napokon su uz manzelia.. chcem sa spytat, ci by ste radsej isli v style mojej kolegyne, alebo mat svoje ego a tvarit sa, ze ani ja ho nechcem a hladat dalej?? Dakujem :)

Momentik

a-dria, prisla lepsia. Moj nazor. A druhy moj pohlad - nebol z autorky temy paf. Prisla po nej ina a z nej paf bol. A asi este stale je, ked nejavi zaujem.

Renenka

neponižuj sa a maj svoju žensku hrdost. Viem že je to malinko tažke, ale ver, že nie je všetko zlato čo sa bliští. Skus sa na to divat z iného uhlu pohladu..... prijde lepší :) hlavu hore a posielam pusu

ahjaj

nebez za vozom, ktory ta nevezme, ze zastane, ako u tej kolegyni, je len vynimka potvrdzujuca pravidlo a zbytocne sa pri tom ponizis a strapnis. Zamestnaj sa niecim inym. Ze sa k sebe nehodite myslel vazne. Proste si ho ako clovek vnutorne neoslovila tak, aby povazoval za ferove byt s tebou vo vztahu.

Nikcoleta

Ahoj som Nika,ja som prišla s tým že neviem ako sa mám správať no on to už vie ale nevieme sa spolu o tom rozprávať len tak si niečo povieme zavtipkujeme a to je vsetko tak mam sa s nim o tom porozprávať a dat mu ro najavo ze velmi sa mi páči alebo povkan na to co pride potom ...Ďakujem

jebeti

Zuza
toto čo ti teraz napíšem určite zaberie neboj :D
Len sa ty moja milá objav raz u neho v byte pri dverách, keď vojdeš dnu, rýchlo sa vyzleč donaha moja a z tašky vybaľ dva flaše pivo ktoré má najradše, zašukáš si s ním lebo nahú ťa len tak nenechá a potom po všetkom si to pivo rád dá
neboj Zuza, bude ťa potom všetkom nekonečne milovať :DDD
PS: pochop jedno, ak ťa nechce tak ťa nechce!
houk

a_dr1a

Zuzka, co sa stalo na tom rande? Lebo to je zlomova situacia. Vy ste sa predsa poznali vyse 2r, takze ta videl realne vsetky rocne obdobia, poznal ta, uz ste sa za ten cas znali v lepsom aj horsom svetle, poznali ste svoje klady aj zapory, vsak ste museli nieco robievat, niekam spolu chodit, travili ste spolu cas, proste ked ta po vyse 2r pozval na to rande tak keby si sa mu nepacila - nevolal by ta. Co sa stalo, ze tak rapidne zmenil nazor? Toto sa deje skor, ked sa dvaja nevidia nepoznaju a po prvom osobnom rande to ukoncia, ci sa navzajom odmlcia. Mohol si na tom rande uvedomit a pochopit, ze ta chce iba ako kamosku a nie ako partnerku, ale to by ti povedal inak, nie ako opisujes ty, ze pomaly uplne odmlcanie skryvanie sa

ZuzankaSmutna

Tak vravíte, že nemam robit ziadnu iniciativu.. ale ja niesom nejaka Misska, aby sa chlapi isli trhat o mna :( ja mam skor pocit, ze ak neviviniem iniciativu ja, tak nebudem mat nikdy nikoho.. bohuzial, aj take typy zien su :(

simiona

Aj ja som mala frajera, ktoremu vypisovala a vyvolavala jeho kolegyna. vzdy, vzdy, bud od neho nieco chcela alebo sa ho musela o ktorejkovek hodine nieco opytat. On vravel, ze sa mu fyzicky vobec nepaci, ona mala telo pekne, ale tvar ma otrasnu, ale aj tak ma s nou viackrat podviedol, boli hadky, rozisli sme sa. Kym som ho stihla vymazat z FB, stihli mi este poslat fotky z ich svadby, sol do rany. Su manzelia a co viem od druhych, ona ho stale kontroluje, kde a s kym chodi, bez nej nemoze urobit ani krok, ale mne to moze byt jedno, ma co chcel.