Ako zbalit chalana, ktory ma nechce??

Príspevok v téme: Ako zbalit chalana, ktory ma nechce??
ZuzankaSmutna

Ahojte,

chcem sa spýtať, ako zbaliť chalana, ktory mi dal najavo, ze ma nechce :( :( boli sme kamarati uz asi 2 roky, ale iba kamarati.. po case sme zacali spolu travit viac casu (tiez ako kamarati), tak sme sa rozhodli, ze to spolu skusime.. Pozval ma na prve rande, ale po nom sa mi dlhsie neozval az napokon mi napisal, ze nad tym rozmyslal a zistil, ze sa k sebe nehodime a mali by sme si dat od seba pokoj.. Ja mam ale iny nazor a je to presne taky tip chlapa, ktoreho som si vysnivala :) Mam kolegynu, ktora mala taky isty problem ako ja (terajsi manzel ju nechcel), ale ona vyvolavala, vypisovala.. nedala mu pokoj kym nedosiahla svoje a napokon su uz manzelia.. chcem sa spytat, ci by ste radsej isli v style mojej kolegyne, alebo mat svoje ego a tvarit sa, ze ani ja ho nechcem a hladat dalej?? Dakujem :)

pavel y

Keď ťa nechce teraz ako mladú ženu, tak ako starú škaredú brošňu ta už určite chcieť nebude, takže neviem, čo očakávaš...Nie si jediná na svete...

zuzi74

ZuzankaSmutna, nechaj to tak...ak ten chalan bude s tebou po case chciet byt a ty budes este volna, tak sa mozno date dokopy, ale ak teraz nechce, nevnucuj sa, nerob zbytocne natlaky. Zial aj to sa stava.
Kolegyna sice neurobila najspravnejsi tah, ale to neznamena, ze ju manzel nema rad. Clovek sa moze aj po case zalubit...to len kvoli tym komentarom nizsie.

Deane

Teda pekná blbosť. Ak Ťa nechce tak sa mu nestrkaj. To chceš aby Ťa kopol alebo Ti napísal niečo čím Ťa poriadne urazí? Potom budeš spokojná?

Matusisko_xD

Wau, to je fakt super krok od tvojej "koleginky". Vypisovala až nakoniec sa spolu zobrali a čo ako teraz ???? Myslíš, že teraz ju miluje nadovšetko ?? Možno si ju zobral z ľútosti a povedal si, že počas toho ako búdu spolu bývať sa to zmení. Jedného dňa ju môže kľudne poslať do zadku a odíde za inou, ku ktorej bude cítiť to, čo k svojej terajšej manželke necíti vôbec. Načo chceš chalana, ktorý na teba kašle ??? Chceš, aby ti jedného dňa povedal čaw a ty budeš smutnučká a budeš plačkať doma, že prečo ti to spravil a prečo ťa zrazu nechce ?? Nebuď naivná a a kašli naňho alebo si rob čo chceš a potom plač doma do vankúša ak ti náhodou povie jedného pekného dňa zbohom.