Je tu niekto kto pozná alebo pracoval v Žiline vo firme Florasystém? Robí mi tam dcéra a vidím aká je z toho strašne zdeptaná. Domov príde večer unavená, plače, že už nevládze. Hovorila som aj so susedkou ktorej tam pracuje sestra a aj ona spomínala že je to tam katastrofálne, že je to doslova výrobňa pacientov psychiatrie. Dcérin šéf je šialenec, hysterik, neurotik, vnáša tam chaos. K ľudom sa správa ako buldog, všetkých znervoznuje a deptá. Neúctivý je aj k zákazníkom. Všetko sa to tam točí len okolo peňazí. Ludí platia smiešne, chcú len z každého vytrieskať peniaze ale v skutočnosti im na nikom nezáleží. Neviem kto je majitelom tejto firmy ale vedúcich tam majú príšerných. Majitelia možno ani netušia aké kreatúry tam zamestnávajú. Je tu niekto kto tam pracoval alebo pracuje? Možno si poviete nech dcéra odíde inde, ale práveže to je problém že robota sa lahko nehladá. Neviem ako postupovat ked je v kolektíve taký despotický šéf a ked to nie je práve majitel firmy. Dá sa s tým niečo robiť, stažovat sa majitelom alebo čo konkrétne?
Florasystém Žilina - psychopracovisko - poznáte niekto?
v mnohych zamestnaniach je psychiatria + 380€ na učet za otročinu! ale nikto normálny nejde očiernovať firmu na forum!
ked niekto nie je spokojný na svojom pracovisku, nech da vypoved...
Šéf vie čo sa tam deje a mu to vyhovuje.
Zapesko, a ty to ako vies? Dedukcia? Pochybujem.
Zilinska a enny je jedna osoba , naco je to dobre ....taketo veci sa neriesia na fore o zdravi ale o praci , pises a aj si sama odpovedas , zaujimave...☺
Tá firma je v likvidácii, tak sa nečuduj že je tam taká hysterická atmosféra. Ide to tam od desiatich k piatim.
WHISPER, z akého dôvodu takto reaguješ? Pani nenapísala, že jej dcéra je rozmaznaná hnilá soplaňa ktorej musí mamička vybavovať robotu. Nebuď prosím ťa agresívna a útočná. Aký máš problém? Náhodou tú firmu aj ja dobre poznám a súhlasím s tým čo napísala. Samozrejme že v Žiline sa dá nájsť práca a verím, že slečna ju aj nájde, pretože pracovať v dementnom kolektíve je o držku. Už ti tu pár ľudí napísalo že si zbytočne agresívna a všetkých poučuješ. Troška by si mohla pribrzdiť.
A zakladateľke témy odporúčam riešiť to odchodom ale každopádne aj informovať majiteľov firmy. Možno o ničom netušia. Dcére držím palce!
Zilina v rebríčku je 4najväčšie mesto na SVK a ideš tvrdiť že tam nie je práca...?
naše mesto je ludnatostou o vyše 56 tis. menej ludí ako u vás... okolo 30 v je rebríčku
o čo ti ide? o očiernovanie konkretnej firmy?
ked nie je spokojna nech odíde,.. práce je v Ziline dosť...!
stačí si otvoriť kariera.sk a ja som si dala tu námahu a nasla som tam
plno zaujimavych pracovnych ponuk
tak schválne: -vela brigád v tescu ponukaju
- operátor výroby
(635,-EUR/v hrubom mesačne + výhodné bonusy dochádzkový,výkonnostné )
-manipulačný pracovník
-chyžná v kaštieli Gbeľany
-pomocná sila v kaštieli Gbeľany
-montážny pracovník (od 590 do 610 EUR )
-predavač/pokladnik Lidl -tam ma 400€ +3,80stravne listky,
25-30 hod.týždenne (nepretrha sa tam)
-máte tam MOBIS Slovakia sro
-METRO - 2pracovne ponuky
-predavačka v chovprodukte Faunex
a určite ich je ešte viac... z nudy som našla...!
tak ked nie je spokojna može si vybrať iné niečo, nech si posle zivotopisy, alebo nech zdvyhne riť a rovno zajde osobne sa opýtať do spominanych vyššie..
či mamička za nu musi veci riešiť lebo dcerenka je neschopná?
Ale konečne že na to niekto upozornil. Asi by si to mala normálne napísať majitelom nech vedia čo tam majú za kreatúry. Nikto tam dlho nevydrží dobrý personál im odchádza držia sa tam len takéto hyeny.
Ano je to tam psycho, ja som odtial odišla. Strašne vela položiek a nestihaju potom je každý nervozny. A je tam pár dementov možno myslíš toho chlapíka na ktorého som bola alergická aj ja. Muži sa na takú chaotickú činnost skrátka nehodia nestíhajú vela vecí naraz a sú nervozny, potom vyvolávajú stresy Na takom pracovisku by mali byt vedúce len ženy..