tucne lytka a stehn co s takou postavou?

erina24

je podľa mňa ťažko povedať aký šport by ti pasoval, bo niekto z nôh schudne len ťažko a cvičením, mu svalovo ešte naberú na objeme. no podľa mňa je dobrý beh a korčulovanie

machiia

kolko z vas tu pise ze bike, ako ano mozno to niekomu funguje, ale kazdy nech si najde v sporte to co ho bavi, kazda aktivita sa rata aj ked len na 20 minut a treba si najst nieco co sa da robit celorocne :)

Kika40

Posnaž sa hlavne upraviť stravu, to je veľmi dôležité a zároveň si k tomu nájdi záľubu v nejakom športe.

miriarka

mne napriklad pomohlo necvicit s tazkymi vahami. dala som si pauzu aj tym ze boli posilky zavrete a teraz cvicim s vlastnou vahou, vypady, drepy, drepy s vyskokom a podobne a to mi pomohlo nohy pekne vytvarovat, samozrejme aj strava do toho.

KAPACITOR

Aspoň stojíte pevne na zemi.
Ale teraz vážne. Na tvarovanie stehna odporúčam robiť výpady vpred. To je dlhý krok vpred a potom sa vrátiť späť do východiskovej polohy.Opakovane rovnako aj pravou nohou s veľkým počtom opakovaní a potom to isté s druhou nohou so vzpriameným trupom, hlavo hore a ruky v bok .
Potom v podpore ležmo, dvíhanie nohy do zadu do vystretej polohy v ktorej chvíľu noha má zostať bez pohybu. Alebo cvik:v ohnutú nohu v kolene zdvíhať zadkom(svalom) a druhý cvik pokrčenú nohu v kolene v podpore ležmo ťahať a zdvíhať panvou do strany (ako keď pes ciká). Dôležité je dýchanie.
Ideálny by bol kruhový tréning s predkopávaním a zakopávaním nôh na posilňovacom stroji.
Na lýtka to isté. Veľa opakovaní v jednej sérii.Výpony. Špičky na nejakej vyššej podložke ako je napr. prah dverí.
Ak ste nešportovala, odporúčam začať s 10 až 20 výpadmi na nohu denne.
Odporúčam užívať vnútorne spaľovač tukov L-karnitín.
Aj 30% korektúra je motivačná a úspech.