Co mam robit ak nedokazem pracovat ale nechcem skoncit ako bezdomovec

Príspevok v téme: Co mam robit ak nedokazem pracovat ale nechcem skoncit ako bezdomovec
pismenko1

Trpim socialnou fobiou, uzkostami a depresiami. Praca a pracovne prostredie mi prinasa neskutocny stres, psychicke aj fyzicke vycerpanie, ktore ma dohana k samovrazde. Potrebujem vsak peniaze na zivobytie, nech neskoncim pod mostom a mam co jest. Invalidny dochodok mi neuznaju kedze nemam schizofreniu. Uzivam antidepresiva a benzodiazepiny proti uzkosti. Ziadnu dostupnu nestresovu pracu z ktorej sa da vyzit nepoznam. Prosim poradte mi co mam robit ak nedokazem pracovat a nechcem skoncit ako bezdomovec.

Flinston65

Choď sa opýtať do obecnej pajzliarne tam je každý piatok pracovná burza pre dementov tipu benedick a spol.

jjoe

Treba sa dasť hospitalizovať, ak máte taký veľký problém. S hospitalizáciami získate skôr nárok na ID aj pri depresii. Každopádne je to boj, treba vydržať, aj keď sa to ľahko povie. Vyskúšať viacero AD. Nebrať život tak vážne. Prečítať knižky ľudí, ktorí s depresiou bojovali, atď. Každopádne nevzdávať sa, ja som sa dostal k správnemu lieku až po 25-tich rokoch. Pred tým taký liek neexistoval (Escitalopram).