Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

ako byť normálny

Príspevok v téme: ako byť normálny
girloftoday

ahojte, potrebujem pomoc. Ani neviem ako začať, mám 25 rokov a celý môj život sa zameriavam na to, koľko vážim a ako vyzerám. V 14-tich som prekonala anorexiu a odvtedy sa neznášam! snažím sa stravovať zdravo,ale veľakrát do týždňa ma chytí záchvatové prejedanie(hlavne keď som sama doma). Keď sa prejedám, cítim sa dobre, ale na druhý deň sa neznášam!Nedokážem sa sústrediť,lebo celý deň myslím na cvičenie, na jedlo, na to ako vyzerám a čo si o mne ľudia myslia. Stále sa hanbím,lebo mám pocit, že ma ľudia súdia. Chcem sa zbaviť tohto pocitu a konečne si začať užívať život! Poraďte mi ako sa neprejedať, ako byť normálny? Lebo ja si to neviem už predstaviť :/

girloftoday

Ďakujem za odpovede, BielyTesak, tvoje slová sú veľmi povzbudzujúce a Cliattsi, áno veľmi často som unavená, aj keď veľa spím, usmievam sa len navonok, takže možno ostatní si myslia, že mi nič nie je..stresujem sa hlavne, keď som doma - nejak to tam na mňa negatívne pôsobí, predtým, keď som študovala, tešila som sa, že som sama, teraz, keď pracujem, tak som sa musela presťahovať naspäť domov a nie je to dobré, lebo mi tam vadí všetko, lenže nemám toľko odvahy odísť, ani toľko veľa nezarábam, aby som si dovolila nájom...

Cliattsi

Ak si hanbliva od narodenia a citis to takl, mozme si popisat aj cez mail. Ohladom anorexie asi memozem .moc poradit.
Zaujima ma aj to, ci si dost unavena, vycerpana, demotivovana a ci dost stresujes

nnnuuu

Niekto má aj Harleja, prejde sa po meste a ani pes neštekne, ja som mal len babetu a tiež po mne ani pes neštekol, nie, ba, raz jeden "psík" po mne štekol a to, keď mi odpadol výfuk.

Matusisko_xD

Myslíš, že každého zaujíma ako vyzeráš ????? Ja keď si s niektorou babou či staršou ženou od mňa píšem, aby som nemal pocit neustálen samoty mi píšu, že som fešák a niekedy neveria, že nemám frajerku a čo ja z takých slov mám ??? Keď frajerku nemám už asi 5 rokov a žiadna o mňa záujem nemá ? Čo z toho, že sa viem pekne obliecť, dať na seba pekný parfum alebo upraviť si trochu moje 5cm vlasy, keď aj tak o mňa neštekne asi pes ?? Ak sa chceš páčiť iným svojím výzorom ser na to. Ak chceš byť pekná len sama pre seba, tak s tým niečo rob a keď budeš so sebou spokojná, tak máš vyhraté.

Ute

To, že sa vo svojom živote zameriavaš na to, koľko vážiš a ako vyzeráš, je úplne normálne. Telesná hmotnosť a vzhľad sú dôležité parametre. (Dokonca veľmi dôležité.) Keď už pre nikoho iného, tak pre teba samú. Chybou môže byť azda iba to, keď už nemáš čas na to, aby si sa zaoberala aj nejakou inou činnosťou okrem pestovania svojho vzhľadu a telesnej hmotnosti.

nnnuuu

Práve preto máš také nepríjemné pocity, aké máš, lebo si svoju hormonálnu rovnováhu narúšaš tými zlými stravovacími návykmi. A inak to ber aj tak, že v dnešnej dobe sa proti všetkému ide liekmi, viac menej ničím iným. Keď sa budeš chcieť na niečo liečiť, tak sa môžeš liečiť aj celý život a liečiť ťa isto budú. Niekedy je lepšie si povedať, že každý blbne po svým a problém je vyriešený:-)