Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Hnacky v nakupnych centrach

Príspevok v téme: Hnacky v nakupnych centrach
Janulina

Dobry vecer.Mam 41.r.Vsimla som si v poslednom case,ze ked som v nakupnych centrach,tak zrazu sa zacnem hrozne potit,mam uplne mokry chrbat a musim rychlo vyhladat WC,nakolko dostanem hnacku.Potom je uz vsetko dobre.Nikdy som netrpela na socialnu fobiu.Ked travim dovolenky na preplnenych plazach,tak tam hnacky nemavam.Ani inde.Vsimla som si,ze toto sa mi deje iba v nakupnych centrach.Ja milujem nakupovanie.Takze isto tam netrpim.Neviem,co si mam uz o tom mysliet. Neviete mi prosim poradit,co to moze znamenat? Najskor som to brala,ze ide iba o nahodu.Ale zacinam si posledne obdobie,cca rok dozadu vsimat,ze sa mi tieto hnacky deju iba v nakupnych centrach.

berg

No ja síce nemám také stavy ako ty v nákupnom centre, ale tiež vo mne tieto miesta spôsobujú divné pocity vždy keď tam idem. Vždy cítim takú strašnú únavu, malátnosť. Neviem, cítim sa jak sfetovaná alebo jak to popísať a to sa mi furt deje keď tam prídem. Je jedno v akom je to nákupnom centre. Nechápem to a keď vyjdem von zrazu sa mi polepší.

Janulina

Dobry vecer.Dakujem vam za komentare.
Tak nemyslim si,ze ma podvedomie tresta-lebo nakupujem aj v mensich predajniach a tam ma nezvykne prehanat.A nakupovanie ma tesi.Nemusim si ani nic kupit,staci mi popozerat,co pekne tam maju.Tieto stavy-hnacky,mam napriklad v Auparku,Eurovei..
A toto obdobie trva cca 1.r.
Nastastie tam vsade maju toalety,ale je mi to neprijemne.Tieto stavy ma obtazuju uz aj preto,ze sa uz obavam ist do nakupnych centier,ze ma zas prezenie.Takze uz to citim aj na psychike..

ajja

Ani sa necudujem, ved sa tam nevetra, pustaju tam same vone, pre mna smrady, je to umele centrum plne bakterii a hnusneho vzduchu.

Jax

Sice nakupovanie milujes, ale mozno to prehanas a tvoje podvedomie ta potom tresta za minanie... Kazdopadne je to pre psychologa aby ta rozobral a zistil to s istotou.