NO co si myslite ludia ako by sa zmenil zivot keby zo dna na den zanikol net a televizia??? :-)
co by robili ludia keby zanikli TV a Internet?
Ľudia niekedy nemali televíziu a takisto ani net, ale mali viac času na seba. Teraz starých rodičov deti navštevujú viac menej len vtedy, keď im príde dôchodok, je to viac ako smutné, že tomu tak je. Ale keď človek nemá v hlave nas.até, tak vie, čo je dobré...
Máš pravdu a neberiem ti ju.
Somzvedavá @Tak toho sa dočkáš. A nebude ani elektrina. Do rádia si kúp baterky, pretože to bude jediný kontakt so svetom.
Prepáč, ale obsah tvojích príspevkov je na moje chápanie až príliš primitívny...
Vieš čo pavel y, je mi jedno, čo si napísal, ale jedno ti poviem, že ja som tiež riadny sprosťák, ale tak o päť levelov vyššie, ale tak to má byť... Som rád, že som tvoju mamu potešil. Tschüss.
Teraz som to prečítal aj mojej takmer 95- ročnej matke a dokonca aj ona sa zasmiala. Po vyše týždni má opäť dobrú náladu.
Tu si veľký hrdina, ale keby si bol mojím žiakom, tak ani necekneš. Škoda, že si na to, aby si mohol byť mojím žiakom, už pristarý.
Upokoj sa, bo dostaneš infarkt. To chceš ?
Teraz k tebe budem hovoriť ako chlap pavel y, prosím ťa, už nebuď taký frustrovaný z tých žien, ok, aj mňa to držalo, ale život pre boha nie je o tom. Ja som ti chcel len povedať, že to s tebou ide dole. To, či som ja v pi.i alebo nie som teba nech netrápi, mne stačí moje IQ, aby som sa vedel zariadiť, tebe možno trošku chýba, ale možno aj nie. Nadávať na ženy je už aj pre mňa silná káva. Už toho bitte nechaj, lebo to už nikoho nebaví a nepovyšuj sa nado mnou, lebo aj pri mojich psychických problémoch je to bohu žiaľ len strata času:-) Maj sa!
jano, nerieš :-D
nestojí za to.