MRSA skúsenosti

Príspevok v téme: MRSA skúsenosti
Monita92

Ahojte, prosím potrebovala by som vedieť či ma niekto reálne skúsenosti s MRSA, čiže so zlatým stafylokokom. Hlavne by som chcela vedieť, či ste sa ho nejako zbavili? Je to ozaj na celý život? Dcerka si ho doniesla z porodnice v nose a ja ho mám od spodu v pošve. Prosím napíšte ak mi niekto viete poradiť. Dakujem

Faith Healer

Príspevky od tohto používateľa boli zablokované, na základe opakovaného porušovania pravidiel diskusie.

Monita92

Ja si objednavam zo stranky quistell, snad tam je dobre a co sa tyka toho GSE tak vraj uz nie je na iherb originalne. Niekde som sa to docitala co pisal RNG.

Rene1337

Ale aj koloidne striebro na internete ich predavaju za hrozne predrazene ceny a pritom to nie je ani koloidne potom ludom nepomoze a akurat na neho zavrhnu.

Monita92

Dakujem pekne,, vyskúšam to. A ten kokosový olej mám v akej forme užívať? Inak aj môj muž mal MRSA v nose, chytil to v nemocnici, ked za mnou chodieval na návštevy, ale on dostal vtedy na to biseptol a potom mal stery negatívne, dúfam, že to aj tak ostalo nadalej.

Rene1337

Monolaurin je antimikrobialna latka
Kaprylova kyselina- proti kvasinkam a plesniam,infekcia,bakteriam. Lajcky vytazok z kokosa. Nemas sa coho bat. Vzdy lepsie ako synteticke antibiotika a ine patentovane chemikalie a lieky. Vzdy liecila iba priroda. Citricidal sa moze pit ale moze si urobit z neho roztok sama. Ja si to davam do prinosovych dutin mrsu som mal v nose. Vytazok z grepovych jadierok. Neviem povedat co je lepsie kazde z nich ma svoj zaber na choroby. A kazdemu zabera volaco ine niekomu to inemu zasa vobec.

Monita92

A prosim ta co je ten monolaurin? A nemyslis, ze citricidal je lepsi ako koloidne? Probiotika beriem Lactoflor. Snad mi tolko tabletiek neublizu, predsa je to len tabletka.

Rene1337

Hej wobenzym douzivaj. Selen zinok mozes sucasne predavaju ho aj spolu v jednom. To mozes aj kazdy den ale moja volba je nic tak neprehanat. Cize kazdy treti den. Probiotika kazdy vecer. Koloidne predavaju aj sprej skus to lokalne stiekat. Monolaurin a oreganovy olej.

Monita92

A ta MRSA ti robila problémy, či iba náhodne ti ju našli? áno, Wobenzym mám ten 800, bol dosť drahý, tak mi je lúto, aby som ho neužívala.Takže k tomu si ešte pridám oregánový olej, probiotika tie beriem pravidelne, selen, zinok, koloidné, no bojím sa, aby toto všetko nebola až príliš veľká záťaž na organizmus. A aj ten citricidal? Predpokladám, že ty to už neužívaš, či berieš stále preventívne?
Dúfam, že sa toho nejako zbavím, a aj enterokoka, zajtra skúsim pogoogliť a poobjednávať.