Ahojte, prosím potrebovala by som vedieť či ma niekto reálne skúsenosti s MRSA, čiže so zlatým stafylokokom. Hlavne by som chcela vedieť, či ste sa ho nejako zbavili? Je to ozaj na celý život? Dcerka si ho doniesla z porodnice v nose a ja ho mám od spodu v pošve. Prosím napíšte ak mi niekto viete poradiť. Dakujem
MRSA skúsenosti
Cca 3roky do zadu. Musis ich brat systematicky. S casovym odstupom v pribehu dna. Wobenzym asi 800tbl ? To douzivaj mne sa wobenzym moc neosvedcil ale zasa poznam vela ludom pomohol.
Wobenzym zasa nie je dobry miesat s kolostrumom.Zacni oreganovym olejom,kvalitne probiotika,selenzinok, Probiotika su super na vecer s polkou jablka pred spanim. Oreganovy by som riesil v kapsulach zelatinovych velmi stipe, monolaurin, a kolidne v spreji a lokalne stirekat s plastovou inekciou priamo =) koloidne funguje naozaj chvilku kym sa naviazu castice. Cize predpokladam ze preto neucinkoval len potom pozor aby sa nezaniesla infekcia plastovou striekackou. Funguje par sekund cize sekundarne bude utocit na mrsu ked ze sa nachadza v posve. Tak isto by som riesil preplachy kolostrom. Drahy spas ale tie obstreky by som nehal na stiredacku bakterie maju pamat preto sa rychlo prisposobuju. Preto je najlepsie striedat doplnky.
Rene a kde a kedy si tu MRSA mal? Tak ja to teda vyskúšam a mám všetko naraz, colostrum, citricidal, koloidne, oreganový olej? nemôže to uškodiť? Inak beriem aj wobenzym. Ale ja to mám dole, po ženskej stránke. V nose to má moja 8 mesačná dcérka :(
Ano zbavil. Mrsu som mal ale neviem presne ktore z toho mi zabralo presne a cielene pretoze tych doplnkov bolo viac. Preto hovorim musis skusit. Podporit imunitu kedze si ho mala a opat sa vratil. Niekdo sa no nevie zbavit cely zivot je v pasivnom mode v nosovej sliznici. Atb castokrat nie su ucinne hlavne na prinosove dutiny.
Rene1337 a ty máš s tým skúsenosti, zbavil si sa niečoho pomocou tých doplnkov?
Najlepsie z iherbu. Je toho dost treba skusat. Kazdemu zabera castokrat nieco ine. Kolostrum si teda brala kolko ako dlho ? Je to dost financne narocne preto to v tom povacsine nepokracuju.
NAC,Monolaurin,oreganovy olej ale v zelatinovy kapsulach,bromelain, Oleuropein, gse od dr harrichaKoloidne striebro, osobne na striedacku a na rezistetne bakterie duplom.
Colostrum som brala a to tekuté od firmy LR, ale žial nepomohlo a chcela som ho dať aj dcérke, ale má alergiu na kravskú bielkovinu, takže nemôže. A prosím viete mi poradiť kde kupiť ten originál citricidal?
Tak potom nasad colostrum. Osvedcilo sa na velky zaber baktriii a infekcii najlepsie tekute v inej teme som pisal o nom. Na dane koky,ecoli,pseudo atd ucinkuje velmi dobre myslim ze by mohlo efektivne zabrat aj na mrsu. Kolostrum funguje pri narodeni teliatka produkuje mama zo zliaz prvych cca 75hodin ochranu pred volnymi radikalmi. Obsahuje vysoke mnozstvo igg iga igm (imunoglobuliny) odporuca sa pit na lacno 10ml okamzite zabija bakterie uz v ustnej dutine krku. Preto sa odporuca aj pri anginach a chorobnych stavoch alebo po castych uzivaniach atb. Pozri si nieco o tom na nete zdrojov je dost. Moj typ je aspon 3tekute (biocolostrum 125ml)a potom tbl. Forma nepit s teplymi cajmi ajlepsie vzdy na lacno. zabija ucinne latky mozes dat lyzicku medu aby si prebila tu zvlastnu chut.
A do prinosovych dutin si mozes aj sama urobit roztok do nadobky z nosnych kvapiek voda a 12kvapiek citovitalu. Mozes kazdych 5hodin aplikovat. Vzdy efektivnejsie ako navykove a neucinne nosove spreje a kvapky. Takouto formou aapon lokalne zabija balterie a radikali v sinusovyxh dutinach. Dajte vediet neskor ako ste dopadla myslim ze by to malo ucinne pomoct.
No MRSA je už moja nočná mora, v januári sa mi narodila dcérka, v porodnici som dostala silný zápal prsníka a v mlieku mi bola MRSA zistená, dostala som na to nejaké atb a zbavila som sa toho, dcérka si to odniesla v nošteku. Dcérke to neliečili nakoľko jej to nerobilo problémy, v dvoch mesiacoch už mal iba stafylokok aureus ojedinele v dvoch steroch, potom v troch mesiacoch mala opať MRSA, neriešilo sa to, teraz má už osem mesiacov a bola min týžden na stere a v nose jej vyšlo stafylokok aureus ojedinele, ale nechcem sa ešte predčasne tešiť lebo už som sa v jej dvoch mesiacoch tešila a mala to opať. A ja, tak ja som bola preliečená lokálnymi atb a oficíalne mi v stere vyšiel iba enterokok fecalis, ale moje problémy stále pretrvávajú a z toho čo som čítala, tak atb na to vôbec nezaberajú a nedá sa toho zbaviť a vraj to ostáva na celý žiivot, tak neviem, stále sa to niekde vykultivuje, už som zúfala. Kupila som si aj koloidné striebro 15 pmm, ale nepomohlo, kedže problémy pocitujem. Ten citristidal kde môžem zohnať, nakoľko už vraj nie je zohnať pravý, dakujem.
Príspevky od tohto používateľa boli zablokované, na základe opakovaného porušovania pravidiel diskusie.
Na mrsu sa davaju antibiotika podla citlivosti. Castokrat je mrsa odolna voci atb. Preto by som ti odporucil striekat koloidne striebro,citricidal, na striedacku ob den. Oreganovy olej najlepsie v zelatinovy tbl je to silna korenina.