Ako to riešiť?

Príspevok v téme: Ako to riešiť?
sdfnjsdakfnk

Dobrý večer prajem, predvčerom som vyparkovával v auparku, kde som ,,šuchol´´ auto. Ja som nič nevidel, niekto za mnou trúbil a blikal tak mi doplo že som ťukol auto. Tak som sa odstavil, vyhodil výstražné a vystúpil. Muž z auta len prefrčal okolo a obzrel som auto nikde nič(žiadny škrabanec ani preliačenina,nič). Dneska(asi po 10 hodinách) mi volala polícia že sa mám dostaviť na políciu že som ušiel z miesta nehody.Že pokuta 300-1500 a odobratie vodičského preukazu. Stretli ste sa s tým niekto? Dá sa to nejako riešiť?

sdfnjsdakfnk

Bol som na polícii, kde mi ukázali fotky z nehody. Bol tam škrabanec asi 5 cm, auto bolo nízke(ja mam SUV) čiže som to oškrel kolesom. Poobzeral som celé auto a našiel som škrabanec na kolese, čo som si logicky nemohol všimnúť v tmavej garáži. Pokuta 500€ za to že som odišiel a na 2 roky zobratie vodičského preukazu. Mám to riešiť súdne alebo nemám žiadnu šancu?

Problem mas

Boli tam svedkovia-známy? Inak to nevyriešiš. Oni by dosvedčili na policií. Ak tam neboli tak to je dosť zlé pre teba.