Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Uz dalej nevladzem

Príspevok v téme: Uz dalej nevladzem
Lolo145

Som úplne na dne..už mi chýba len rok štúdia aby som ukončila VŠ a chcem ju ukončiť pretože sa mi podarilo uspieť na pohovore na jednej klinike prestížnej...kde budem popri skole pracovat ale len dva krat do tyzdna. Kedze sa neda moja skola studovat externe. Zohnala som si aj druhu pracu v bare ..viem bar ...ale to je zas na piatok sobota...Zarabam i preto lebo sa musim sama zivit , zijem sice s mamou ale..tu zacina problem.
1. Moji rodicia su rozvedeni. Otec na mna mesacne plati 100 eur ale tie idu matke. Ona mi da 10 eur raz za dva tyzdne. Inak mi peniaze vobec nedava a samozrejme ze ani potraviny nekupuje. Takze nakupi robievam ja z toho co zarobim . Dalej si platim cestu a knihy. V skole nejem aby som usetrila jem doma. Je to vsak strasne narocne lebo po lete som skoncila v jednej praci (bola len sezona) a nemohla som si najst dalsiu tu prechadzame k druhemu problemu
2. Pred tym nez sa mi podarilo zohnat pracu na klinike som sa mesiac snazila si zohnat pracu a do rany ako prva prisla praca v bare. Kedze som nemala na vyber, brala som ju hned. Mojmu priatelovi sa to vsak vrcholne nepacilo ze robim v bare. Robil mi sceny, tlacil na mna, bol ku mne odmerany a naschval sa daval do pozicie "je mi to jedno". Mne to strasne ublizovalo a bola som pod tlakom. No zaroven chce aby sme platili v restikach a tak 50:50 . Dokonca teraz v nedelu sme boli v nakupnom centre s jeho priatelmi, co som nechcela ist ale on velmi chcel. Sedeli sme na kave (no kave kazdy mal kapucino fres ja preso len) a moj priatel vravi :Zlato pozves nas? ??mna zamrazilo. Sokoval ma, to ze som platila casto za neho ved dobre chodime spolu ale toto. Nechala som tam 30 eur pretoze jeden s jeho kamaratov si dal fajny alkohol drahy. Ani jeden sa nezdvihol ze to zaplati!!!!
3. Je toho na mna vela . Mama mi stake vycita ze preco nenakupujem castejsie. Plus este mam na starosti celu domacnost. Kedze mam este mladsieho brata (12 rokov). Ten vsak nic nerobi vobec..ubija ma ako sa mama ku mne sprava caka ze budem este ja doma druhy rodic...pri tom.som studen denneho studia. Dostava na mna pridavky vsetko a nic po nej nechcem ani cent nikdy na nic. Priatel je ku mne naladovy raz tak raz tak..Dnes dokonca povedal ze to ze na mna tak tlaci to ze robil pre moje dobre ze so mnou to po dobrotky nejde..proste mam chut zaspat a nezobudit sa alebo odletiet niejde prec daleko od vsetkych ..casto sa tu chodim vylievat viem .ale nemam kamaratku ktorej by som to povedala zial...nedvoverujem moc

WHISPER

na čo si si toho tolko nabrala ked je toho teraz na teba vela...?
toho kvázi frajera posli do čerta...
a hned budeš mať o problem menej a budes sa mocť v klude venovať uceniu a práci..

na internate nemozes byt..? alebo starych rodicov nemáš..? ze by si im povedala čo je vo veci...?
Domácnosť má tahať tvoja matka... - je to jej povinnosť.. a nie decko..
ona ta ma zivit kym studuješ.. nie ty ju..