Premeskala som sancu ist s priatelom na dovolenku, na ktoru nakoniec ide s kamosom....

Príspevok v téme: Premeskala som sancu ist s priatelom na dovolenku, na ktoru nakoniec ide s kamosom....
latvia

Caute,

v juni som skoncila VS a prijali ma do zamestnania, no nepodpisali mi este zmluvu. Tym, ze robim v statnom sektore, tak si zo mna naozaj robili dobry den a dodnes cakam na podpis tej zmluvy, cize som nezamestana. Pytala som sa ich uz vtedy ci nemozem zacat planovane od oktobra, ale oni ze nie to je neskoro. Tak ok, no. Kedze priatel ale vyhral dovolenku snov pre dvoch, tak zobral kamosa. Ja som ale stale nezamestnana a tym, ze mi nedali vediet, tak som vlastne dovcu odmietla. Priatel teda dnes vyrazi na cestu a dva tyzdne a ja som tu uslzena, ze ci vobec budem robit tam kde chcem a nad rozliatym mliekom, ze sedim doma a nesla som na krasny vylet, ktory si financne neviem kedy v zivote dovolim. Som sprosta a obvinujem sa z toho rozhdnutia, aj ked som naozaj nemala ako vediet, ze mi toto v buducom zamestnani urobia. Strasne som smutna teraz. Uz aby toto obdobie preslo. Nejake napady, ako sa dat dokopy psychicky? To ze som nezamestnana a od skoly preslo tolko mesiacov mi zrovna kazdym dnom ubera na sebavedomi, ze co zo mna bude,.... dakujem vam.

latvia

pardon, zle som to napisala....tym ze BUDEM robit v statnom sektore tam malo byt. ja stale sedim doma a cakam, kym budem moct zacat robit. No ked uz som to odmietla v lete, uz som to nemohla vziat spat a ist, kedze kamarat si vzal dovolenku, na letenkach je jeho meno atd...bolo by to nefer.

mate59

Odpovedala si si sama.Mala si ísť s priateľom keď si videla,ako sa k tebe zamestn. stavia.Píšeš,že pracuješ v št. sektore bez zmluvy.Moc sa mi to nechce veriť,niečo tam ešte bude.Mala si ísť, v živote sa ešte namakáš dosť.