Cez pokec som sa zoznami s jednou babou, myslel som si ze chodieva so mnou von za tym ucelom ze sa si hladala frajera, tak s nou chodim do kina, na kavicky, drinky, diskoteky, zabavy, vylety, rozne podujatia, koncerty a pod. a ked som ju chcel chytit za ruku tak sa odtiahla ze "co robis?" Alebo ked som ju objal okolo pliec tak tiez sa odtiahla ze "nechaj" a pohlad prekvapenia, a ked som ju chcel raz jedneho vecera ked som ju odprevadzal domov autom a vystupovala pobozkat tak sa opat stiahla ze "co robis ved sme len kamarati"
A co to ma znamenat? Chodim s nou ako taky ko*ot ze frajerka a ona mi po tolkom case povie ze kamarat?????
Tak naco ma docerta vola stale von?
Takto kamaratstvo medzi muzom a zenou funguje, ze sa casto chodieva spolu von?
Co si mam o tom mysliet? Pritom nikoho nema tak preco chce byt len kamaratka? To som zabijal tolko casu s nou len ako kamarat? To som mohol chodit s kamosmi na pivo!
Prečo mi toto robí?
Nie, nerobte z nej zlatokopku, ona pracuje aj ked len brigadou ale nieje nejaka co by z muzov tahala peniaze. Platili sme striedavo raz ona, raz ja a občas kazdy osve.
Ide o to, ze podla jej spravania to vyzeralo ze chce nieco viac, volala ma na rozne akcie, pisavala mi kedy sa stretneme, smiala sa so mnou, rozpravala, aj ked viac o sebe a svojom zivote ako o mne ale budis... to ako bola mila pri mne a to ako sa stretavat tak som si myslel.... ved vsetko tomu nasvedcovalo nie?
Vyser sa na takú pripečenú ženskú.
Sklamanemu: Neviem kolko mas rokov ale to co si myslis ze ta prave boli, ta obohatilo o skusenost. Je dnes z teba mudrejsi a pevnejsi mlady muz, podakuj sa jej za to. Mozno vyrazne zabodujes. Prispela k vylepseniu vyberu tvojich buducich vztahov. Staci aby si si pamatal ze to ze baba ak k tebe citi viac ako kamaratstvo, nie je to tom ako sa dobre bavi na tvoijich vtipoch a ze sa rada ide s tebou von zabavit. Hlavne aki si grant a vsade platis , co jej pre gentlemana celkom normalne.
Tie signaly su ine - a musia pred tebou svietit jasne ako majak na konci sveta. Tak vzdy ked si v buducnosti neudes isty, radim aby si ju co najskor skusil jemne chytit za ruku. Alebo za laket, to je menej "agresivne".Popri jemnom nevtieravom fyz. kontakte jej este hlavne dolezite pozerat sa jej vela do oci, Ked sa zena zalubi ma tie oci, ten pohlad a usmevy celkom ine. A taku co ta ozaj nemiluje, predpokladam ze nechces. Alebo ano?
WHISPER 89365. Ale ak mas aj viac kamosov muzov - tak asi si nenechavas vsetko nimi platit, pozyvat sa vsade nimi, vylety kina restiky atd. Takze holka je dobre vychcana. Lebo ak by takto chodila s kamoskami, tak jasne, zeby si platili same vsetko zvlast, alebo sa v plateni striedali. Ale nie vsetko nechat cvakat muza a ked nieco ten muz chce, lebo vsak ak vsade sa s nim vlaci chodi, mysli si on, ze vsak mame spolu vztah/chodime spolu a ona mu zrazu zahrkuta, sorry, my sme iba kamosi)
Pozri, ked sa dvaja stretnu, tak im staci par sekund minut a vedia uz zhodnotit, ci ta on/ona chce/nechce. Ci sa paci jeden druhemu, ci je tam pritazlivost, ci ti je ten druhy clovek sympaticky prijemny, ci by chcel/a viac ako len ostat kamarat/kamaratka. Mal si sa jej uz po prvom vasom stretnuti opytat, ci si jej sympaticky ako muz a ci ma o teba zaujem ohladne vztahu lasky ai.
Proste aby si aspon vedel, nacom si. Lebo ak si jej vsetko toto co si pisal, platil hradil pozyval ju, nie je blba, aby vedela, ze toto kamarati nerobia. A ked, tak na striedacku. Takze je vychcana a vyuzila ta. Lebo ta vyuzivala na vyhody, akoby ste spolu chodili tvorili par, ale ked uz mala nieco dat aj ona, tak vsetko stopla. Ale ty si tiez truhlik. Ak si videl jej doslova odmietave odpudive reakcie ohladne teba a dovernosti intimnosti, malo ti dojst, ze ona teba neberie ako priatela ale iba ako kamosa, aj ked akoze hladala vztah. Takze to s nou cim-skor ukonci. Lebo sa iba zamilujes zalubis namotas a sam vidis, ze ona ta nechce. Casom a dalej to bude pre teba uz iba tazsie a horsie.
prečítaj po sebe hned prvu vetu prispevku: "myslel som si.."
ty si si myslel...
su dievcata ktore sa radsej kamosia s chlapmi ako so zenami,
ja som tiez taká, ale ja hned si vydiskutujem s dotycnym ze ako kamoši.. a často spomínam "sme kamoši"
a ked mi potom zahlási "ja som si myslel" tak to už nie je moj problem,..
to je jeho problem že On "si myslel.."
bavíme sa spolu o všetkom možnom, o ženách, o jeho "rohožkách" ktoré kefuje.. a potom mi zahlasi "ja som si myslel.."
chlapec si myslel že budem dalšia trofej do jeho zbierky... snívaj...
to že je sama neznamená že hned musí ísť s prvým ktorý o nu prejaví záujme, je 21 storocie, zena má moznost volby...
to ze je sama a ty si tiez sám neznamená ze "ááá dajme sa dokopy"
a otazne je čo pišu nizsie, ak si iba ty platil, ze sa davala pozyvať tak ťa iba vyuzivala...
nechce ta len ta vyuzila
ak si stále alebo väčšinou platil ty tak len ťahala z teba prachy..suka jedna...