Cez pokec som sa zoznami s jednou babou, myslel som si ze chodieva so mnou von za tym ucelom ze sa si hladala frajera, tak s nou chodim do kina, na kavicky, drinky, diskoteky, zabavy, vylety, rozne podujatia, koncerty a pod. a ked som ju chcel chytit za ruku tak sa odtiahla ze "co robis?" Alebo ked som ju objal okolo pliec tak tiez sa odtiahla ze "nechaj" a pohlad prekvapenia, a ked som ju chcel raz jedneho vecera ked som ju odprevadzal domov autom a vystupovala pobozkat tak sa opat stiahla ze "co robis ved sme len kamarati"
A co to ma znamenat? Chodim s nou ako taky ko*ot ze frajerka a ona mi po tolkom case povie ze kamarat?????
Tak naco ma docerta vola stale von?
Takto kamaratstvo medzi muzom a zenou funguje, ze sa casto chodieva spolu von?
Co si mam o tom mysliet? Pritom nikoho nema tak preco chce byt len kamaratka? To som zabijal tolko casu s nou len ako kamarat? To som mohol chodit s kamosmi na pivo!
Prečo mi toto robí?
Na Pokeci nehľadaj. Tam sa koncentrujú zúfalky, ktoré majú problémy samé so sebou. Normálna žena nemá dôvod sa zoznamovať takýmto spôsobom.
Ellen24 a on môže zato čo robia ostatní ?? Ak taký sám vôbec nieje ?? Hovoríš asi zo svojej skúsenosti a teraz hádžeš všetkých do jedného vreca. Radšej si choď pozrieť telenovelku, kde sa dvaja ľúbia tak veľmi, že bez seba nemôžu žiť :D
Tak ti treba, konecne jedna baba ktora to da pocitit chlapom. Preco ti to robi, mozno sa chce pomstit zato co robia chlapi zenam. Kolkym tlacite kaleraby do hlavy a vyuzivate ich? Kolki z vas balia baby recami a ked sa baba buchne tak si najdu inu alebo jej daju pocitit ze "ved ja som to myslel kamaratsky"
Tak ti treba, vy to robite tiez, poznam takych suknickarov motaju hlavu niekolkym babam naraz, flirtuju s nimi a ked sa baby chytia tak im daju pociti ze to bolo len z kamaratstva nic viac.
Len si to vychutnaj chlape, bodaj by takych bab bolo viac nech sa vsetko vrati tym debilom co si zahravaju s nasimi citmi!!!!!
Ja osobne nemám rád skromnosť a prečo ? Pretože, keď čakáš od života málo, nemusíš dostať nič, ale keď od života čakáš veľa, tak môžeš stratiť všetko. Preto nie som ani skromný, ale zase nečakám od života, že budem jedného dňa milionárom s veľkým domom a piatimi autami.
Matusik, nemas za co. ;-) ano zboznujem skromnych chalanov. Co uz, nemozem odporovat, meno mas fakt bohovske.
pomocnica ---> Ďakujem za tvoje hodnotenie na moju osobu. Hej viem, že mám krásne meno :D
Sme inštitúciou, ktorá poskytuje finančnú pomoc všetkým mimoriadnym ľuďom a potrebám peňazí, čestným ľuďom, ktorí skutočne potrebujú. Ponúkame úvery od roku 2000 do 7 000 000 €. Pre všetkých ich môžete kontaktovať v akejkoľvek dôvere v našom e-maile: daniellafinancia@gmail.com alebo whatsapp: 001-484-831-7681
daniellafinanzia.over-blog.com
Ďakujeme vám za pochopenie.
no predpokladam ,ze si taky rojko .. co sa buchol ... do riadnej vypocitavej mrchy ,, co potrebuje poplatit .) platis ty ???? auto mas ake ,, bmv ? AUDI ? :)))) AK ODPOVED ano ... tak sa necudujem ... dnes uz pomaly ani nestretnes pekne mile dievca ... co nie je vychcana pi.... na peniaze ... a ak aj take su ,tak ziju doma s debilmi ... ktori si ich nezasluzia ... tento svet je proste taky .... vyuzivacke spiny ziju s dobrymi chlapmi ...a pekne mile dobre baby ziju s debilmi .:) takze moj zlaty .. vyuziva ta ... kopnut do zadku ... adios :) co je jedina ????????? paaa
Matusisko_xD-OMG ty si dobre zakomplexovaný, nečuduj sa, že žiadnu nemáš, keď máš takýto primitívny postoj, pozri sa na to koľko takých s tvojím prístupom MAJÚ normálne baby(nie veľa kámo) a koľko s lepším prístupom majú skvelé priateľky. Takého ako ty by som v živote nechcela a to ti poviem, že si môžem vyberať, ale na kráse mi veľmi nezáleží, nevravím však, že nejakého pre mňa asexuálne pôsobiaceho by som chcela.. Zmeň postoj, to ti radím v dobrom, keď nie, tak si tu nedávaj témy, že prečo ten má babu a ja nieeee fňuk. ;-) ;-* Pekný deň Matúško.(btw jedno z mojich obľúbených mien. :D)
Zakladateľovi témy:ako tu píšu. Ona nie je zlá, ty nie si somár, ale keď chce byť kamoška, tak nemôže ťa niekam volať? Ježiši dnešný chlapi si z obyčajného želania k meninám urobia to, že:myslím, že sa jej ľúbim, asi jej chýbam, určite to je tak, CHCE MAAAA!
Ja chalanov obľubujem veľmi, mám dosť veľa kamošov, platíme na striedačku a JA chcem aby sme platili na striedačku, alebo každý svoje, lebo nie som z tých, čo budú mužov využívať, že áno noo dobreee, kúp mi to keď inak nedáš...Mojich kamošov kľudne objímem, pusu na líčko dám, držíme sa za ruky, ležím na kamošovi, alebo on na mne, ale vieme, že sme iba kamoši a nič viac. Fajn kamoši, máme sa radi, dokonca mi chýba, áno predstav si to, aj bez toho, aby som ho chcela. Keď ja chcem chalana, tak proste vidím, že sympatie sú na oboch stranách, ale to sám by si mal vidieť, kedy má baba záujem. Každá sa správa inak, niektoré sú akože nedobytné steny, iné milučké, ďalšie za sexice, tigrice, ďalšie milý anjelik, ďalšia príítttuuulnučkaaa, ďalšia hanblivka, iná flirtérka...ale na každej spoznáš, kedy ťa chce. Nehovorím, že neexistujú nepríjemnejšie baby s komplikovanou povahou, alebo s bočnými záujmami, ale nie všetke sú také. atď...ale neodpisuj všetke ženy ako tuto Matúško, lebo si žiadnu nenájdeš. Keď ti tak vadí, že si strácal čas s ňou, keď s tebou nechce chodiť, tak do je dosť smutné, veď zamilovaný do nej nie si ako tak pozerám, tak budeš mať kamošku...Keby si vedel mať kamošku, bez tvojich plánov ďalších, tak si s tým okey, nechce ma ako frajera, budem mať peknú kamošku. ;-) Signály spoznáš u každej, ale nestačí to, že ti píše a volá ťa niekam. Nie sme u 12 ročných. ;-) Tiež to, že si jej sympatický a má ťa rada neznamená, že ťa chce. Proste nauč sa to odlíšiť. Možno z teba chce mať niečo ako staršieho brata, rozumiete si, tak fajn, získal si super kamošku. ;-)
Veľa šťastia.
Jasne ti povedala ze si len kamarat. Si len naplast za nejaky jej vrtoch. Pekne ta vyuziva. Jasne jej povedz svoju predstavu a ked bude trvat na kamaratstve tak nemas co riesit. Upraraj si v hlave.