Prečo mi toto robí?

Príspevok v téme: Prečo mi toto robí?
sklamany888

Cez pokec som sa zoznami s jednou babou, myslel som si ze chodieva so mnou von za tym ucelom ze sa si hladala frajera, tak s nou chodim do kina, na kavicky, drinky, diskoteky, zabavy, vylety, rozne podujatia, koncerty a pod. a ked som ju chcel chytit za ruku tak sa odtiahla ze "co robis?" Alebo ked som ju objal okolo pliec tak tiez sa odtiahla ze "nechaj" a pohlad prekvapenia, a ked som ju chcel raz jedneho vecera ked som ju odprevadzal domov autom a vystupovala pobozkat tak sa opat stiahla ze "co robis ved sme len kamarati"
A co to ma znamenat? Chodim s nou ako taky ko*ot ze frajerka a ona mi po tolkom case povie ze kamarat?????
Tak naco ma docerta vola stale von?
Takto kamaratstvo medzi muzom a zenou funguje, ze sa casto chodieva spolu von?
Co si mam o tom mysliet? Pritom nikoho nema tak preco chce byt len kamaratka? To som zabijal tolko casu s nou len ako kamarat? To som mohol chodit s kamosmi na pivo!

Pipi10

hadam si nemyslis, ze je taka hlupa, aby z teba robila hlupeho.co vam je spolu zle?vaz si ju a ked chces daco ine treba sa spolu porozpravat.skusal si hovorit s nou o tom co ta trapi...?

WHISPER

už ti to tu bolo X-krát napísané
TY si si to zle vysvetlil..!
čo si čakal že ako s obyčajnym kamaratom s tebou pojde von 3x do roka..?
ja v skolskych casoch som takmer kazdý den behala s chlapciskami po vonku, na bikoch , futbal sme hravali a nikto si nič nenamýšlal - asi mali vyššie IQ než máš ty...!

tvoja chyba...!

a ako ti to tu bolo napísané, ak nechceš resp. obyčajná kamarátka na trávenie volneho času ti nestačí,.. tak bud sam doma zadebnený, miesto toho aby si bol vonku v spolocnosti dievčata, len preto lebo ty chceš frajerku...

...a ked chceš frajerku, tak do buducna to dievčatu hned povedz, že hľadáš vážny vzťah že o kamarátstvo nemáš záujem...

..ked si jej to nepovedal predpokladala ze ste len kamoši...
dievča asi nevie čítať myšlienky...

sklamany888

Dakujem Vam za nazory, tak spytam sa inac,
Ako zistim v buducnosti ze babenka ma zaujem? Ako sa to teda na cca 100% da zistit ze ma nevodi za nos a nerobi zo mna debila ktory jej len robi spolocnost ked nemam s kym ist von?
Lebo ja som na zaklade jej spravania, to akoze casto vypisovanie a vyvolavanie mi ze ci nepojdeme tam a tam bral tak ze asi ma zaujem, chybam jej a ma ma rada, nieco viac ku mne citi a nie ze si zo mna robi dobry den. Ja som tym padom jej chcel dat tiez najavo svoju naklonnost k nej naco ona reagovala ako reagovala. Tak som ja somar alebo som si nieco zle vysvetlil?
Matusisko tvoje vyjadrovanie nema chyby :D Zostra ale popravdy.. :D

0vecka

lol akoze ona je ta zla lebo nechce mat vztah/ pohlavny styk so zakladatelom? Pokial viem tak toto zatial na SK funguje na dobrovolnej baze.

Ja to vidim tak ze slecna nikoho nema ale chyba jej muzska spolocnost. Ja ked som bol nezadany tak som robil to iste. Proste mal som kamaratky s ktorymi som chodil von ale nic medzi nami nebolo. Nevidim na Tom nic zleho.

Inak moja rada: nabuduce ak mas pocit ze z toho moze nieco byt tak to na nu vybal max na tretom rande urcite necakaj dlho. Vecsinou po prvom rande viete obaja ze ci to sancu mat buducnost alebo nie.

lienka_1

tak ja mam to iste, ale v opacnom garde....to nebude v pohlavi, to bude v cloveku....ked sa rozhybete tak mi napis ze ako si to spravil.

Matusisko_xD

ženy sú kurvy a vždy aj budú. Ti poviem jedno. Ak ťa len ťahá von lebo nemá s kým iným sa stretávať a teba len využíva, aby nebola sama, tak je to pekná sviňa. Jedného dňa by som ju zavolal von, ale tak by som jej vypičoval, až by sa hory zelenali. Ty s ňou chodievaš von, pretože ju máš rád a tráviš s ňou čas a ona ťa odbije v takýchto banálnych veciach ?? ? Však za ruky držia aj kamarátske páry alebo idú spolu, kde ju chlap drží za plece a idú a neriešia pičoviny. Vyser sa na ňu. Povedz jej, že jej to dobre jebe na ten buben z pračky, ktorej hovorí hlava a choď s kamošmi na pivečeko kamarátko.

Mesačný princ

Podľa môjho skromného názoru si dobrý trt!

Áno, kamarátstva medzi mužom a ženou fungujú presne tak isto, ako tie hocijaké iné. Trávite spolu viac času, je Vám spolu dobre a väčšinou sa veci robia ,,nezištne,,.

Že si mal pocit, že máš šancu? A kvôli tomu si bol s ňou??? Ľutuješ ten čas, ktorý si s ňou bol?

Úprimne? Ak by som bol na jej mieste a prečítam si niečo takéto, tak si skončil. Nie ako kamarát, ale aj ako ľudská bytosť!

jeho snubenica

Mozno sa pri tebe iba snazila na niekoho zabudnut, no nepodarilo sa, ale boji sa byt sama. Ani to nevyzera, ze by ta spoznavala, ked hovorila hlavne o sebe. Ved co ti na to odpovedala?