Máme v dome ducha ?

Príspevok v téme: Máme v dome ducha ?
GhostBoo

Včera večer som pozerala TV a jedla som. Potom som na 10 sekúnd odbehla vedľa do kuchyne. Keď som sa vrátila, bolo prepnuté na inom kanáli.
Ja som neprepínala. Ovládač bol 3 metre odo mňa na gauči, po stojačky opretý o operadlo. Predtým aj potom, keď som sa vrátila z kuchyne. V izbe nikto nebol, len ja. Žiadne zviera, ani človek.

Raz sa mi to stalo z rádiom. Bolo vypnuté. Bola som doma sama, ležala som v inej izbe. Odrazu som čosi začula. Prídem do kuchyne a rádio je zapnuté. Dosť som sa zľakla.

Vysvetlite mi to.

mi45

paranormal
No môžeš tú prebytočnú energiu využiť napríklad pri zachraňovaní ľudí. Daj si nejaké cool meno Elektroman, Energyman. Proste podľa svojho gusta a aby si bol správny hrdina musíš si vyrobiť nejaké fajnové oblečko. :D A ktovie možno aj komix o tebe vznikne

franto

Mne sa tiez par krat vypla telka, sama od seba. Veru duch v byte....az potom som zistil ze domace kino ma v sebe akysi setriaci rezim a po dlhej dobe sa vypne samo :-)
BTW. Ze elektronika blbne je uplne normalna vec. Mne zacala slabo tiect pracka pri ventile a potom sama prestala tiec. A uz to takto funguje asi 2 roky, ani kvapka. Netreba za vsetkym hladat duchov

Chiharima

Dobrý deň!Vo vašom byte je duch dieťaťa( približne 8rokov staré) nemusíte sa báť len rado využíva svoje nové schopnosti nesnaží sa vás vystrašiť len chce aby ate vedeli že je tam.

paranormal

MrG myslim ze moze ist aj o to ze mas nejaku silnu energiu ci energeticke pole, nemusi to suvisiet s duchmi, no o niecom takom som uz pocul alebo tusim cital. mne sa tiez deje ze v nejakej miestnosti praskne ziarovka kam vojdem, a celkovo sa mi stava ze elektronika pri mne saskuje, no casom si clovek zvykne len by ma zaujimalo ci ta silna energia sa da vyuzit aj nejak inac, nez len na destrukciu elektroniky ci ziaroviek :D

paranormal

vlasvovedre :D nuda, tak co bavkaju sa duchovia v kancli :) sak snad aj oni su tu pritomni len nie kazdy je schopny ich vnimat. to raz som siel kukat paranormal aktivity a na zaciatku som stopol film, medzitym som siel po daco a potom sa sam spustil... bol som v totalnom shocku, sam doma atd... no ked tak nad tym premyslam, mozno sa tv automaticky spustila po nejakom urcenom case... no vtedy som mal riadne nakakane :D

MrG

Chcem sa spytat uz niekolko rokov pozorujem na sebe ze ci uz doma vonku alebo aj na hotely kde som par dni sa pri mne svetlo (lampa) divne chova a vacsinou zrni, len pri mne. Nedaval som tomu vela pozornosti ale ako pisem trva to uz niekolko rokov. Hlavu si z toho nerobim uz som si zvykol ale mozem sa spytat ci ma niekto podobne zazitky? Moze to byt nejaka sila,energia,duch nalepeny na mna?

Inaelektrina

problem nebude v duchoch ale asi skor v elektrine, nieco nieje v poriadku s elektroinstalaciou a s elek. napatim, tam by som hladala problem.
To ze sa nevies sustredit a si nervozna tiez nebude duchmi ale tym ze ta rozculuje ta elektrina a ked nas nieco rozculuje tak nas to aj rozptyluje a potom sme nervozni a podrazdeni.

noneviemm

A čo ak stale dookola kupujeme nove žiarovky, pretoze nam stale pri zasvieteni odchadzaju.... mam pocit ze je v dome vzdy slabe svetlo a neskutocne ma to rozčuluje...chcem sa niecomu venovat,ale nedokazem sa na to sustredit, vsetko sa kazi,nieco kupime,druhe sa pokazi.... dookola sa hadame..