Hypnóza alebo veštkyňa?

Príspevok v téme: Hypnóza alebo veštkyňa?
samazufala

Keď som mala 12 rokov, zažila som konkrétny nepríjemný zážitok a odvtedy trpím veľmi vážnymi psychickými problémami, kvôli ktorým som si už dvakrát skúsila siahnuť na život. Pre silné a dlhotrvajúce depresie mi dali 15 elektrošokov, ktoré síce na krátko pomohli, ale stratila som dlhodobú pamäť. Takže teraz viem, že sa mi niečo v 12 rokoch stalo, ale neviem si spomenúť, čo to bolo, že to tak silno ovplyvnilo a úplne zmenilo celý môj život. Teraz, s odstupom času sa mám ešte horšie. Chcela by som si na tú vec spomenúť. Rozmýšľam aj o hypnóze. Neviete poradiť nejakého fakt dobrého a osvedčeného hypnotizéra (najlepšie z BA), ktorý to robí poctivo? Koľko to asi celé stojí? A treba na to viac sedení alebo je to jednorazové? Ešte som premýšľala aj o nejakej veštkyni, ale tomu verím ešte menej. A neviem, či tie veštkyne vedia len predpovedať budúcnosť alebo vidia aj do minulosti....Ďakujem za pomoc.

Preteba

mascha, súhlasím s Tebou. samazufala, nerozumiem ako mnohí, prečo silou-mocou chceš trpieť, nechceš sa radšej dostať z psychologických ťažkostí?

Jana Lukacova

samazufala:..buďte opatrná, samotný návrat do minulosti Vám nepomôže, pokiaľ nedôjde k prejaveniu emócie, ktorá je na ňu naviazaná (tým, že sa tak neudialo cítite sa tak, ako sa cítite), ak sa iba vrátite do minulosti (bez uvedeného ďalšieho kroku) otvoria sa Vám "rany" a budete sa cítiť ešte horšie..

Kubo11

Pomocou hypnózy sa môžeš vrátiť do doby, keď si mala ten nepríjemný zážitok, ktorý si v takom veku nedokázala spracovať. Teraz keď si dospelá dokáže tvoj mozog spracovať hocijaký zážitok z detstva. Potom sa už tvoja myseľ nebude musieť vracať k tejto udalosti. Stratí sa vnútorné napätie. Verím že ti to pomôže. V BA skús - Martin Lajprík alebo Renáta Ráchelová. Daj vedieť ako to dopadlo.

Tomas12345

Suhlasim s Lolou, tiez nechapem preco sa chces rozpametat na zazitok ktory u teba vyvolal damovrazedne sklony ? Neni skor takto lepsie ked o tom zazitku ktori ti vyvolal tieto samovrazedne sklony nevies ? Vsak co ak sa nanho pomocou hypnozy znova rozpametas a znova ti sposobi samovrazedne sklony ? Mozno aj to očakavanim tych elektrosokov ze ti mali sposobit zabudnutie na ten zazitok

Beznyclovek

Regresná terapia jednoznačne!Ten kto povie že načo si to pripomýnať ked......tak nevie ako funguje psychika.Nespracované spomienky hoci aj nemylé nás prenasledujú celý zvyšok života.Keď človek nespracuje žiaľ,nejakú nepríjemnú situáciu nevie sa pohnúť ďalej.Funguje to tak,že v podvedomí uložené životné situácie ne spracované vedomím ťa prenasledujú a vedomie ich nedokáže spracovať lebo ich vytesnalo -nevieš si spomenúť...Regresná terapia ponúka spomenúť si na hoci aj nepríjemné spomienky prežiť a hlavne spracovať podvedomé spominky pretaviť do vedomého poznania a posunúť sa ďalej.Znie to trochu rozprávkovo ale popísal som to " ľudovo" zámerne kôli ľahšiemu pochopeniu.Kto o tom pochybuje vie otom hovno.Zadaj do vyhladávača regresné terapie najdi si v BA.Poradia ti objednáš sa absolvuješ a hlavne pohneš sa ďalej......PS: Tu sa nebavíme o regresnej terapii do minulých životov! Ano aj také je ale to je na inú debatu.Ani o hypnóze .Vygugli zavolaj presveč sa .....čau.

nnnuuu

S hypnózou to môže dopadnúť aj tak, že sa ti tie spomienky napokon ešte vynoria a potom na tom budeš ešte horšie. Čo sa týka veštenia, tak neviem, ako by ti to malo reálne pomôcť. Že sa pozrieš do budúcnosti, že ako to bude s tebou ďalej alebo ako? Mala by si mať na nejaký čas dobrú kamarátku, ktorej by si sa mohla vyrozprávať. To by ti reálne pomohlo. Aj modlitba s vierou by ti pomohla.

Lola2506

Preco si chces na to spomenut ked si mala koli tomu problemy?da sa este aj inac pomoct,ak chces,tak mi napis xirenka1@gmail.com

mascha

obidve metody,ťvoju situáciu privedú do temnosti, svetlo hľadaj v Ježišovi Kristovi,on ti chce pomôcť,stačí ho len prosiť